Marcel Udo nieuwe Sales Director ilse media

2 oktober 2007, 08:38

Toch wel een verrassing moet ik zeggen, krijg net persbericht binnen dat Marcel Udo Sales Director wordt bij ilse media. Udo wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de advertentie omzet van ilse media en de aansturing van het sales team, waar sinds 1 oktober ook het Sales Online team van Sanoma Uitgevers deel van uit maakt. Daarnaast treedt Udo toe tot het management team van ilse media.

Marcel Udo (38) komt van de Telegraaf, waar hij sinds maart 2005 als Business Unit Manager commercieel verantwoordelijk was voor alle display advertising op de sites van De Telegraaf. Sinds 2001 is hij actief in de internetbranche, Daarvoor werkte hij bij De Telegraaf in diverse offline marketing- en salesfuncties. Udo is sinds 2004 tevens bestuurslid en sinds 2007 Vice-Voorzitter van IAB Nederland, waar hij zich onder meer bezig houdt met het opleidingentraject.

Marcel, nogmaals gefeliciteerd en heel veel plezier en succes straks in je nieuwe funktie!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  M. Roelofs

  Marcel,

  Ik wens je veel succes en plezier in je nieuwe uitdaging bij de op 1-na grootste online uitgever van Nederland. Dank voor de samenwerking en je hulp om mij de weg binnen de enorme telegraaf organisatie te leren kennen.


  2 oktober 2007 om 14:21
  Robert Smit

  Hoi Marcel,

  Ook vanaf onze kant veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging! We houden contact, gr Robert


  2 oktober 2007 om 15:36
  media

  Lees net op RW dat er binnen Telegraaf Media Nederland (TMG) deze week nog meer verschuivingen binnen de organisatie bekend zijn geworden. Roeland Mackloet was bijna zeven jaar directeur Telegraaf Tijdschriften Groep (TTG), per 1 oktober is hij benoemd tot directeur database publishing. Hij volgt Marque Joosten op, die was directeur classified a.i. en vertrok deze week. Daarnaast vertrok Erik-Jan Gelink, directeur exploratie a.i. Directeur digitaal Marianne Zwagerman neemt de afdeling onder haar hoede tot er een vervanger is.


  6 oktober 2007 om 13:35
  media

  Nini Spits, salesmanager online sales, heeft besloten haar carrière buiten Sanoma uitgevers voort te zetten. Spits was sinds maart 2005 in dienst bij Sanoma, dat bezig is de online salesorganisatie te herstructureren. Ze zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging nadat zij het online sales team heeft opgebouwd aldus Adformatie.


  11 oktober 2007 om 03:35

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!