VODW Marketing lanceert inspiratieblog FuturEyes

VODW Marketing lanceert inspiratieblog FuturEyes

VODW Marketing lanceert inspiratieblog FuturEyesWat nu precies de reden is weet ik niet maar het is opmerkelijk hoeveel vernieuwende marketingblogs ik de laatste weken heb toegevoegd aan mijn lijstje. Zo hebben weblogs als Cc:live (Crossmarks) en Flitter zich recentelijk aangemeld bij de Marcom Top 100 en is Erwin van Lun’s Mensmerk.nl in een nieuw jasje gestoken.

Afgelopen week was ik weer eens op bezoek bij VODW Marketing in Leusden waar ik sprak met Marinde van Leeuwen en Maton Sonnemans over de vandaag gelanceerde inspiratieblog FuturEyes.

Achter de schermen maken de consultants van VODW Marketing al langer gebruik van deze inspiratieblog maar vanaf vandaag stelt men de weblog ook open voor publiek. FuturEyes biedt een overzicht van inspirerende commerciële concepten die consultants van VODW Marketing wekelijks aanvullen met nieuwe ‘spots’ die zij in de markt signaleren. De concepten op de site worden gekoppeld aan consumententrends, branches en marketingthema’s.

Het idee om alle kennis in een weblog voor het publiek toegankelijk te maken is ontstaan toen VODW Marketing in 2006 een onderzoek naar corporate weblogs uitvoerde. Uit dit onderzoek bleek dat het hebben van een corporate blog positief wordt gewaardeerd en bijdraagt aan de expertise en een innovatief imago. Dit vormde de bevestiging om door te gaan met het opstarten van een eigen inspiratieblog.

Ik heb niet alle postings bekeken maar de weblog ziet er goed en interessant uit. Marinde, Maton en alle andere bloggers van VODW gefeliciteerd met het opengaan voor het publiek en heel veel plezier en succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Opzet goed, vormgeving verzorgd, inhoud erg interessant.
  VODW gefeliciteerd, het doel is bereikt -> erg inspiratievol!

  geplaatst op
 • Veel unieke content die ik nog nergens ben tegengekomen, ondanks de vele marketingblogs. Zou leuk zijn om te volgen hoe de concepten het over een jaar doen.

  geplaatst op
 • Anke & jeroen,

  Bedankt voor jullie positieve reacties.
  Helemaal goed om te horen dat er veel unieke content op staat :-)

  We doen natuurlijk ons best om nieuwe concepten te spotten die niet al overal geplaatst zijn, maar ...inspirerende concepten die al door anderen zijn gespot nemen we toch mee. Zo bouwen we een mooie complete inspiratie-database op.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.