• Mobile
  wordt gesponsord door

Edo van Santen verkoopt zakelijke videoportal Tv4b.com

Edo van Santen verkoopt zakelijke videoportal Tv4b.com
, Upstream
@marcoderksen

Gisteren in de wandelgangen van eday werd mij al verteld dat Edo van Santen zijn in april gelanceerde zakelijke videoportal Tv4b.com voor een nog onbekend bedrag heeft verkocht aan Global E-trading (Get). Tv4b.com boekte naar eigen zeggen enkele duizenden euro’s omzet per maand. Van Santen treedt in dienst bij Get aldus Emerce.

In de afgelopen 5 maanden was van Santen op ieder relevant evenement te vinden met zijn camera en met passie (zowel offline als online in de reacties) heeft hij Tv4b.com op de kaart gezet. Edo, knap gedaan en gefeliciteerd!


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Gisteren kwam ik Edo ook tegen met dit enthousiaste verhaal. Hij was er erg blij mee en zag een mooie toekomst. Edo was ook erg trots dat dit gelukt is in maar 5 maanden. Veel plezier de komende tijd Edo, gefeliciteerd.

  Overigens was Jelmer de Jong gisteren de eerste die het op zijn blog plaatste. Jelmer van Qurium en de Laddercomp werkt sinds 1 augustus bij GET NV.

  geplaatst op
 • Top van Edo. Hij heeft die AdWords campagne die wij voor hem geoffreerd hadden niet eens nodig gehad :-)

  Leuk te horen in elk geval dat het op deze manier een succes geworden is en mogelijk nog verder worden gaat!

  geplaatst op
 • Gefeliciteerd Edo van Santen. Top je gisteren gesproken te hebben in Rotterdam.

  geplaatst op
 • Gefeliciteerd! Leuk filmpje ook. Ik zou meer van deze video's willen zien: de mensen achter...
  Edo heeft het slim aangepakt: een eenvoudig plan, een goed uitgangspunt (want wees nou eerlijk, een serieus bedrijf zet z'n video's niet op YouToobubble) en lage opstartkosten.

  In plaats van over-investeren in techniek ergens goed outsourcen zodat je klein kunt beginnen en kunt gaan groeien als je dienst knalt. Wat dat betreft kudos aan de mensen van streamzilla.nl want ze hebben op deze manier al veel online content startups een duwtje in de rug gegeven.

  geplaatst op
 • Mooi om te zien dat het hem gelukt is. Ik leerde Edo kennen via Higherlevel.nl, waar hij de meer voorzichtige ondernemers soms wat bruskeerde. Maar nu heeft hij laten zien dat goed ondernemerschap vaak gewoon hard & slim werken is.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.