Achterste tong van de zalm

Achterste tong van de zalm
,

Hoewel niet mediageniek als SL, gaat de moderne geïntegreerde dienstverlening van traditionele bedrijven uiteindelijk wel een groot gedeelte van het straatbeeld (beeldbeeld is zo’n raar woord) bepalen. De digitale kar trekken binnen traditionele bedrijven betekent - naast het gestoei om de klant - dat je vaak met je eigen interne organisatie overhoop ligt. Bijvoorbeeld met de late majority van technofobe inspraakeisende massamediale babyboomers.

Om moderne geïntegreerde dienstverlening waar te maken moet je over bijzondere capaciteiten beschikken. Niks stuurlui aan wal, niks website redesign, niks goedkope Google Maps mash-up, AJAX, niks twitterdehipperdehyperdehyves. Een van onze gasten, Michiel Buitelaar, moest zelfs zijn hoofd beschikbaar stellen voor de KPN omdat verder niemand wilde ;-)

Digilante ‘07 (Bram Alkema) maakt vanaf en tijdens de eDay een serie van 10 portretten van de katalysators die stoeien, gaan stoeien en gestoeid hebben. De mensen achter de beeldschermen van Volkskrant TMG Logica CMG Rabobank Robeco, SNS, Reed en KPN. Welk ochtendblad lezen ze, en of ze zelf ook video op hun mobiel hebben of hun partner wel eens nespresso bestelt via het internet. Enfin eindelijk Iets over alledaagse dienstverlening en de persoonlijke balans van 10 jaar digitale en technische integratie.

Op de eDay playground hebben streaming video enablers Adobe, info.nl en Dutchview een eigen Talkshow studio ingericht, speciaal voor de thuisblijvers. De gesprekken zijn te volgen via een (goed verstopte) webcast. Voor beeld, vragen. precieze gasten en de dienstregeling, niet aan je vrienden vertellen. Maar ook de comments hieronder worden met een scheef oog in de gaten houden.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Hoe laat hebben jullie die gesprekken Bram?

  Als het goed is ben ik vanmiddag ook in Rotterdam. Wil natuurlijk niet de presentatie van Biz Stone (Twitter) missen ;-)

  geplaatst op
 • Wie zijn er eigenlijk nog meer in Rotterdam vandaag? Ik weet dat Ton Wesseling, Raimo van der Klein en Gijsbregt Brouwer er ook zijn om verslag te doen. Maar verder?

  geplaatst op
 • Mooi tijdstip om iets te posten Bram. Ben je nog wel fit genoeg voor morgen, was je al wakker voor de mentale voorbereiding of heb je gewoon de uitgestelde post functie gebruikt :-)

  Ik ben er om verslag te doen via marketingfacts, maar volgens mij schuif ik bij jou ook aan op de interviewstoel. Ik kijk er naar uit!

  geplaatst op
 • Programma begint om 10.00 uur. En dan om het half uur nieuw interview. Mooi Ad hoc Rooster. Dus dat wordt aardig. Ik zal zodra ik weet wie er komt proberen te posten. Het officiele rooster kun je zien via de link.

  geplaatst op
 • Voor wie wil meekijken. Ik schuif om 13.30 op de bank bij Bram

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.