Achterste tong van de zalm

12 september 2007, 23:46

Hoewel niet mediageniek als SL, gaat de moderne geïntegreerde dienstverlening van traditionele bedrijven uiteindelijk wel een groot gedeelte van het straatbeeld (beeldbeeld is zo’n raar woord) bepalen. De digitale kar trekken binnen traditionele bedrijven betekent – naast het gestoei om de klant – dat je vaak met je eigen interne organisatie overhoop ligt. Bijvoorbeeld met de late majority van technofobe inspraakeisende massamediale babyboomers.

Om moderne geïntegreerde dienstverlening waar te maken moet je over bijzondere capaciteiten beschikken. Niks stuurlui aan wal, niks website redesign, niks goedkope Google Maps mash-up, AJAX, niks twitterdehipperdehyperdehyves. Een van onze gasten, Michiel Buitelaar, moest zelfs zijn hoofd beschikbaar stellen voor de KPN omdat verder niemand wilde 😉

Digilante ‘07 (Bram Alkema) maakt vanaf en tijdens de eDay een serie van 10 portretten van de katalysators die stoeien, gaan stoeien en gestoeid hebben. De mensen achter de beeldschermen van Volkskrant TMG Logica CMG Rabobank Robeco, SNS, Reed en KPN. Welk ochtendblad lezen ze, en of ze zelf ook video op hun mobiel hebben of hun partner wel eens nespresso bestelt via het internet. Enfin eindelijk Iets over alledaagse dienstverlening en de persoonlijke balans van 10 jaar digitale en technische integratie.

Op de eDay playground hebben streaming video enablers Adobe, info.nl en Dutchview een eigen Talkshow studio ingericht, speciaal voor de thuisblijvers. De gesprekken zijn te volgen via een (goed verstopte) webcast. Voor beeld, vragen. precieze gasten en de dienstregeling, niet aan je vrienden vertellen. Maar ook de comments hieronder worden met een scheef oog in de gaten houden.

Check XING. Is handiger. Voor mij. http://www.xing.com/app/profile?op=aboutme&name=Bram_Alkema

Categorie
Tags

5 Reacties

  media

  Hoe laat hebben jullie die gesprekken Bram?

  Als het goed is ben ik vanmiddag ook in Rotterdam. Wil natuurlijk niet de presentatie van Biz Stone (Twitter) missen 😉


  13 september 2007 om 02:04
  media

  Wie zijn er eigenlijk nog meer in Rotterdam vandaag? Ik weet dat Ton Wesseling, Raimo van der Klein en Gijsbregt Brouwer er ook zijn om verslag te doen. Maar verder?


  13 september 2007 om 02:07
  wesseling

  Mooi tijdstip om iets te posten Bram. Ben je nog wel fit genoeg voor morgen, was je al wakker voor de mentale voorbereiding of heb je gewoon de uitgestelde post functie gebruikt 🙂

  Ik ben er om verslag te doen via marketingfacts, maar volgens mij schuif ik bij jou ook aan op de interviewstoel. Ik kijk er naar uit!


  13 september 2007 om 03:55
  Bram Alkema

  Programma begint om 10.00 uur. En dan om het half uur nieuw interview. Mooi Ad hoc Rooster. Dus dat wordt aardig. Ik zal zodra ik weet wie er komt proberen te posten. Het officiele rooster kun je zien via de link.


  13 september 2007 om 05:08
  wesseling

  Voor wie wil meekijken. Ik schuif om 13.30 op de bank bij Bram


  13 september 2007 om 06:49

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!