Search Engine Strategies 2007 in San Jose, CA

24 augustus 2007, 04:33

Zoals aangegeven in het bericht over de nieuwe webanalytics metrics, vond afgelopen week de Search Engine Strategies 2007 of SES 2007 plaats in San Jose, CA. Met ruim 6.000 bezoekers is dit congres één van de grootste op het gebied van zoekmachine marketing en gerelateerde onderwerpen.

Net als van de vorige edities in New York en Londen, is er ook dit keer weer veel aandacht voor het congres in de blogosfeer. Naast de eigen Search Engine Strategies Blog vinden we via Blogsearch tal van verslagen. Vanuit Nederland doet Karin Loeffen verslag voor Dutchcowboys. Een fraai overzicht van verslagen is te vinden op Search Engine Roundtable.

Uit de wandelgangen heb ik overigens begrepen dat er weinig nieuws is te melden vanuit San Jose. Veel basispresentaties waar de meeste zoekmachinemarketeers al van op de hoogte zouden moeten zijn.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Paul A

  “Uit de wandelgangen heb ik overigens begrepen dat er weinig nieuws is te melden vanuit San Jose. Veel basispresentaties waar de meeste zoekmachinemarketeers al van op de hoogte zouden moeten zijn.”

  Volgens mij is dit al jaren het geval??! Congressen van Danny S. schijnen beter en inhoudelijker te zijn 🙂


  24 augustus 2007 om 07:03
  Henk De Hooge

  “Uit de wandelgangen” hangt echt van welke presentaties men heeft gevolgd. Onderwerpen worden inmiddels al wat jaren uitvergroot. Het gaat meer en meer om strategy en detailering. Teveel marketeers kijken daar over heen en dan zoemt “het weinig nieuw” al gauw door die gangen ;-).

  De SES conferences hebben ook een functie om met de experts 1:1 te kunnen gaan.


  26 augustus 2007 om 06:37

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!