Search Engine Strategies 2007 in San Jose, CA

Search Engine Strategies 2007 in San Jose, CA

Zoals aangegeven in het bericht over de nieuwe webanalytics metrics, vond afgelopen week de Search Engine Strategies 2007 of SES 2007 plaats in San Jose, CA. Met ruim 6.000 bezoekers is dit congres één van de grootste op het gebied van zoekmachine marketing en gerelateerde onderwerpen.

Net als van de vorige edities in New York en Londen, is er ook dit keer weer veel aandacht voor het congres in de blogosfeer. Naast de eigen Search Engine Strategies Blog vinden we via Blogsearch tal van verslagen. Vanuit Nederland doet Karin Loeffen verslag voor Dutchcowboys. Een fraai overzicht van verslagen is te vinden op Search Engine Roundtable.

Uit de wandelgangen heb ik overigens begrepen dat er weinig nieuws is te melden vanuit San Jose. Veel basispresentaties waar de meeste zoekmachinemarketeers al van op de hoogte zouden moeten zijn.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • "Uit de wandelgangen heb ik overigens begrepen dat er weinig nieuws is te melden vanuit San Jose. Veel basispresentaties waar de meeste zoekmachinemarketeers al van op de hoogte zouden moeten zijn."

    Volgens mij is dit al jaren het geval??! Congressen van Danny S. schijnen beter en inhoudelijker te zijn :-)

    geplaatst op
  • "Uit de wandelgangen" hangt echt van welke presentaties men heeft gevolgd. Onderwerpen worden inmiddels al wat jaren uitvergroot. Het gaat meer en meer om strategy en detailering. Teveel marketeers kijken daar over heen en dan zoemt "het weinig nieuw" al gauw door die gangen ;-).

    De SES conferences hebben ook een functie om met de experts 1:1 te kunnen gaan.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.