TAPPS Strandvolleybal.net 2007

TAPPS Strandvolleybal.net 2007

TAPPS Strandvolleybal.netMerk dat ik nog even in het ritme moet komen om het bloggen weer op te pakken. Twitter en diverse zomeraktiveiteiten houden mij op dit moment iets meer bezig dan trends en ontwikkelingen op het gebied van interactieve marketing. Zo probeer ik a.s. zaterdag ook nog even langs te gaan bij het inmiddels alweer achtste TAPPS Strandvolleybal.net bij strandtent “Het Strandhuis” op het strand van Wijk aan Zee (N-H.).

Vorig jaar trok het evenement met 52 teams ruim 550 deelnemers en toeschouwers. Voor dit jaar hebben inmiddels 70 teams en 850 bezoekers (750 deelnemers en ongeveer 100 toeschouwers) ingeschreven. Ik heb inmiddels van Govert van Eerde begrepen dat er extra strandtenten zijn gehuurd en er een paar teams zijn afgevallen. Er is dus nog wat ruimte voor teams en bezoekers die interesse hebben. Aanmelden kan via strandvolleybal.net.

Tot zaterdag wellicht!


Geplaatst in

DelenEr zijn 15 reacties op dit artikel

 • Iemand enig idee trouwens wie de dame op bovenstaande foto is? Misschien een aardig idee om dit jaar een wie is wie pagina op te zetten Govert?

  geplaatst op
 • Ik zal eens even gaan zoeken of ik de naam kan achterhalen Marco:-) Leuk idee the whoiswho! Dit jaar hebben we natuurlijk weer een professionele fotograaf voor de stilstaande beelden, nieuw bij de komende editie is een filmploeg voor het echte actie materiaal. Gaat vast spectaculaire beelden opleveren!

  geplaatst op
 • Govert, is er ook livestreaming? Kunnen we dat ook via Marketingfacts laten lopen zodat de thuisblijvers mee kunnen genieten!

  geplaatst op
 • Marco, helaas........Maar niet getreurd, na afloop kan iedereen via onder andere http://www.strandvolleybal.TV de beelden bekijken!

  geplaatst op
 • Goof, ouwe rot in het veld, dat volleyballen kan je maar niet loslaten he ;-) ik kom zaterdag even kijken hoor!

  geplaatst op
 • ......:-) Op basis van historische wedstrijduitslagen weet ik voor een sportieveling als jij zelfs nog wel wat teams die je eventueel zou kunnen versterken! Tot zaterdag!

  geplaatst op
 • We hebben er zin in, we komen met 2 teams sterk.

  geplaatst op
 • Je bent natuurlijk geen uitzondering maar ik vraag me af hoe iemand zo druk kan zijn met Twitter, wil je zo graag aan je vriendjes vertellen wat je aan het doen bent?

  geplaatst op
 • @Rob: tuurlijk, jij niet dan? ;-)

  geplaatst op
 • @Bas: Kijken...? We hebben nog een plekje vrij voor je...

  geplaatst op
 • Ik speel ook mee, met Mirabeau, geloof dat we met 2 teams komen.

  geplaatst op
 • Ik neem mijn sportspullen wel mee Jerlijn maar ben er pas rond 15.00 uur. Speel ik de finale wel mee ;-)

  geplaatst op
 • Prachtige foto's van Guide van Nispen: http://www.flickr.com/photos/vannispen/sets/72157601532387583/

  Iemand nog meer foto's van vandaag?

  geplaatst op
 • Krijg net persbericht binnen van TAPPS Strandvolleybal.net 2007. Daarin lezen we dat A&B Solutions in de finale won van het team van MeMo2. De winnaars gingen voor de tweede achtereenvolgende keer naar huis met de felbegeerde wisseltrofee "Het Gouden Netje", eeuwige roem en uiteraard een mega fles champagne!

  Binnenkort kun je via http://www.strandvolleybal.tv alle foto's en filmpjes bekijken (met dank aan ContentSupply.nl).

  geplaatst op
 • Was leuk tournooi, helaas vond ik de barbecue meer weg hebben van een gaarkeuken....
  Het is toch gezelliger als je mensen zelf hamburgers laat flippen.

  Het feestje achteraf was helaas niet zo druk bezocht, had denk ik ook mee te maken dat veel mensen na zo een dag best moe zijn...

  Pluspunt was de profesionele organisatie en opzet van de velden, het zag er erg gezellig uit. De muziek was ook aardig, maar mocht mijn inziens tijdens het spelen wel ietsjes zachter ;)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.