VAC: AdLantic zoekt mediaplanners voor de vestiging Maastricht

10 juli 2007, 08:48

VAC: AdLantic zoekt mediaplanners voor de vestiging MaastrichtAdLantic is een kleine, jonge, ambitieuze en snelgroeiende organisatie. De cultuur binnen het bedrijf is informeel, maar tegelijkertijd professioneel. Het is een dienstverlenend bedrijf, dat het belangrijk vindt om goede contacten te onderhouden met onze klanten. Er werken veel jonge mensen bij AdLantic, die op een open en spontane manier met elkaar omgaan. Bij AdLantic krijg je heel veel ruimte om met eigen ideeën te komen en te groeien. Verder staan verantwoordelijkheids-gevoel en een dienstverlenende instelling hoog in het vaandel.

Op dit moment bestaat het klantenbestand van AdLantic uit zo´n 350 klanten waarvoor ze online reclamecampagnes verzorgen. Om dit te realiseren werken ze samen met circa 2500 a 3000 webmasters. Momenteel werken er 15 medewerkers bij AdLantic, waarbij de verhouding man/vrouw ongeveer gelijk is. Vanwege de snelle groei zijn ze op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen om het team te versterken. De planning is om eind 2007 ons personeelsbestand te hebben uitgebreid tot 30 personeelsleden.

Voor de vestiging in Maastricht is AdLantic op zoek naar enkele Mediaplanners!

Maastricht

Werken bij AdLantic in Maastricht is een garantie voor gezelligheid. Maastricht is een leuke, culturele studentenstad in het zuiden des lands en in het centrum van Europa. Als je werkt bij een organisatie in Maastricht betekent dat automatisch dat je werkt in een heerlijke omgeving; een vriendelijke cultuur, teamspirit en een toegankelijke organisatie. Gezelligheid in de vorm van de vrijdagmiddagborrel hoort hier uiteraard bij!

Maastricht staat natuurlijk bekend om de Carnaval en om de Limburgse taal. Maar er is meer; in deze hippe stad is van alles te beleven. Het is een bruisende stad, waarin je ideeën opdoet. AdLantic heeft dan ook niet voor een niets – naast haar hoofdvestiging in Utrecht – een vestiging in Maastricht.

De functie

Als mediaplanner ben je verantwoordelijk voor het realiseren van online reclame campagnes. Op basis van behoefte van onze klanten ga je op zoek naar websites waarop geadverteerd kan worden. Je inventariseert de kosten en mogelijkheden en slaat deze op in ons verkoopsysteem. Vervolgens ondersteun je onze Accountmanagers bij het opstellen van offertes en verzorg je de daadwerkelijke inkoop. Nadat een reclame campagne is goedgekeurd, neem je contact op met de Webmasters en begeleid je hen bij het opzetten van de campagnes. Tevens zorg je ervoor dat alles goed wordt geadministreerd.

Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en je bent hulpvaardig. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht en je beschikt over goede inkoop-onderhandelingsvaardigheden. Je werkzaamheden zijn heel gevarieerd en deze functie biedt, nadat je de routines voldoende in de vingers hebt, veel ruimte tot uitbreiding van je taken.

De werkzaamheden zijn o.a:

• zoeken van mogelijke websites met een vooraf afgesproken bezoekersprofiel;

• benaderen van Webmasters en onderhandelen over inkooptarieven;

• administratie van voortgang.

Wij zoeken iemand:

• die zeer gestructureerd en secuur werkt en goed is met cijfers;

• die goede kennis heeft van Excel, Internet en Word;

• met een uitstekende beheersing van het Nederlands;

• met affiniteit met online reclame;

• op HBO-niveau.

Het salaris is in overleg.

Heb je interesse, reageer dan snel. Stuur je CV met motivatie naar:

Marloes Eshuis

Communicatie- en Recruitmentmanager

recruitment@adlantic.nl

of kijk op www.adlantic.nl

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!