VAC: GroupM zoekt trainees

19 juni 2007, 10:57

{title}GroupM, is de overkoepelende organisatie van mediabureaus MindShare, MediaCom, Mediaedge:cia en MediaBasics. GroupM, opgericht door de WPP Group, is leider op het gebied van investment management voor full-service mediabureaus. De focus van GroupM is het verzorgen van de inkoop- en backoffice activiteiten voor de mediabureau’s teneinde voordeel naar klanten en de bedrijven te brengen die het dient.

De mediabureaus zijn een full-services media-adviesbureau en verzorgen het gehele traject van mediastrategie tot media-inkoop. Zij adviseren met een team van mediaspecialisten onze adverteerders bij de mediumkeuze, de media-inzet met als doel om een advertentie / boodschap op een dusdanige manier bij de consument te laten overkomen zodat deze zich betrokken gaat voelen. Hierbij maken de mediabureau’s gebruik van een groot aantal instrumenten en onderzoeken zodat met zekerheid de meest effectieve oplossing aan de adverteerders kan worden geboden.

De uitdaging

Vanaf september 2007 bieden ze aanstormend talent de kans deel te nemen aan het traineeprogramma van GroupM. Binnen de bureau’s MindShare, Mediaedge:cia, MediaCom en Reddion worden traineeships opgestart voor studenten die hun afstudeeropdracht nog moeten voltooien. Het traineeprogramma start vanaf september 2007 en duurt 5 maanden. Tijdens het traineeship draai je mee op de afdeling online media of RTV (radio & televisie).

De trainee zal gedurende het trainee programma moeten werken aan zijn afstudeeropdracht. Onder begeleiding maar met toenemende verantwoordelijkheid maak je gedurende het traineeprogramma kennis met de verschillende takken van sport binnen de mediawereld. De trainees zullen het introductieprogramma doorlopen en gekoppeld worden aan een coach.

Het uiteindelijke doel is dat de trainee na een succesvolle afronding van het traineeprogramma in dienst treedt bij een van de mediabureaus als junior online mediaplanner of junior rtv planner / buyer.

Het profiel

Voor het traineeprogramma vragen wij HBO studenten die in hun afstudeeropdracht moeten voltooien en aansluitend hun carriere willen starten in de mediawereld. Onze ideale trainee heeft interesse voor media, commercieel inzicht, maar ís vooral eager om te leren.

Sollicitatie

Ben jij degene die zich herkent in dit profiel en de uitdaging aan wil? Stuur je motivatiebrief en cv per e-mail of per post naar Maureen Sital, HRM, maureen.sital@groupm.com, Karperstraat 8, 1075 KZ Amsterdam.

Voor informatie over het traineeprogramma kun je contact opnemen met Maureen Sital (020-57 57 500).

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!