Terugblik op eerste Nederlandse Webanalyticscongres

Terugblik op eerste Nederlandse Webanalyticscongres

Samen met Eric Peterson tijdens eerste Nederlandse Webanalyticscongresin ZeistHet is altijd afwachten hoe een eerste congres over een bepaald onderwerp valt. Is er voldoende interesse bij bezoekers en sponsors? Op welk niveau steek je de presentaties in? Er is geen vergelijkingsmateriaal dus je zult een aantal keuzes moeten maken. Ben dan ook erg blij met de positieve feedback die ik inmiddels heb gekregen op het eerste Nederlandse Webanalyticscongres dat afgelopen week plaatsvond in Zeist.

Jethro weet inmiddels te melden dat er rond de 200 mensen zijn geweest waaronder veel Twinkle lezers, Webanalytics consultants (ca. 20% volgens de organisatie) en de belangrijkste softwareleveranciers (Google, Moniforce, Omniture en Visual Sciences).

Naast het uitgebreide verslag op dit weblog (meest gelezen bericht van afgelopen week!) zijn er inmiddels verslagen te vinden van Erwin Boogert (Emerce), Eduard de Wilde, Ton Wesseling, Aurélie Pols en last but not least Eric Peterson. Voor de liefhebbers is inmiddels de presentatie als pdf-bestand van Peterson te downloaden.

Iedereen die heeft meegewerkt aan het succes van dit eerste congres wil ik bij deze nogmaals bedanken!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.