‘Taste is for the elite’ een video interview met Andrew Keen

1 juni 2007, 20:28

Voor iedereen die er niet bij is geweest, het video interview van Bram Alkema met Andrew Keen dat op Cultuur 2.0 na het optreden van Charles Leadbeater te zien was. Leadbeater is de man die op dit moment We Think, the power of mass creativity aan het schrijven is met hulp van iedereen die zijn draft will becommentarieren. Keen heeft met The Cult of the Amateur, how today’s internet is killing our culture en pamfletten als ‘Web 2.0 is reminiscent of Marx’ zichzelf als een van de meest uitgesproken vijanden van de Web 2.0 believers gepositioneerd.

Disclaimer: Ik ben zelf betrokken geweest bij de programmering van Cultuur 2.0 een initiatief van Virtueel Platform.

Tonie van Ringelenstein heeft voor Bright een verslag op basis van one-liners geschreven over de conferentie

Antoinette Hoes is interactive strategy director & managing partner bij Leylines, een onafhankelijk bureau voor interactieve strategie & online PR en mediainzet. Ze geeft cursussen new media management bij het Post HBO programma van het Centrum voor Communicatie en Journalistiek van de Hogeschool Utrecht. Zij is geïnteresseerd in online communities & what makes them tick, games, AI en alle mogelijke mooie manieren van online met klanten interacteren. Leylines helpt organisaties en merken hun doelstellingen te realiseren met het inzetten van: Interactieve strategie Geintegreerde interactieve media en middelenstrategie Mediaplanning & Media-inkoop Online PR & seeding Campagne Management & Optimalisatie "We're in an information economy. They teach you that at school. What they don't tell you is that it is impossible to move, to live, to operate at any level without leaving traces, bits, seemingly meaningless fragments of personal information. Fragments that can be retrieved, amplified." (Gibson, 1988: 30)

Categorie
Tags

3 Reacties

  Annet

  Dat is according to Juf Ingrid één maal “luisteren” teveel, sorry juf ;-P


  1 juni 2007 om 21:21
  media

  Zal het interview ook eens op een ander tijdstip dat half 8 op zaterdag beluisteren; eens kijken of ik het er dan mee eens ben 😉


  2 juni 2007 om 04:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!