eYe maakt nominaties Trendwatcher van het Jaar bekend

eYe maakt nominaties Trendwatcher van het Jaar bekend
Trendtijdschrift eYe heeft de vijf genomineerden voor de verkiezing Trendwatcher van het Jaar bekend gemaakt. De trendwatchers zijn gekozen op basis van hun waarde voor het bedrijfsleven, de maatschappij en de trendwatchbranche aldus het persbericht. Met de verkiezing wil eYe bijdragen aan de professionalisering van het vak. De genomineerd zijn: Op 26 juli wordt de winnaar gekozen tijdens het eYe trendwatchevenement op de Amsterdam Fashion Week. Op de verkiezingsdag presenteert onderzoeksbureau Ruigrok | NetPanel de resultaten van het samen met eYe uitgevoerde onderzoek naar de waarde voor trendwatching voor het bedrijfsleven.

Frank en Reinier gefeliciteerd met jullie nominatie en succes op 26 juli!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Niet alle genomineerden hebben echter de tand des tijds doorstaan :)

  Maargoed, ik als jonge enthousiasteling weet ook dat het niet zozeer gaat om wat je zegt, maar om wie je kent natuurlijk ;)

  Genomineerden gefeliciteerd!

  geplaatst op
 • Ben benieuwd welke 5 het volgend jaar zijn of vorig jaar. Want deze namen staan volgens mij al een tijdje overeind en zo veel dynamiek zit er niet in die markt of vergis ik me?
  En onderzoeken ze ook de waarde van de "gewatchte" trends?

  geplaatst op
 • Tijd voor een reactie van onze kant

  Ik ben het eens dat deze namen al een tijdje staan. Trendwatching is namelijk ook een degelijk vak en deze genomineerden scoorden op alle terreinen goed. Ze hebben het afgelopen jaar werk afgeleverd dat zichtbaar is. Wij hopen zeker dat de jongere 'watchers' in de toekomst ook genomineerd worden. De bedoeling is dit event jaarlijks terug te laten keren en het vak een boost te geven.

  De waarde van de 'gewatchte' trends wordt zeker meegenomen in het juryonderzoek. Komt 26 juli as tot zien wie waarom de Trendwatcher van het Jaar 2007 wordt!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.