VAC: Zanox zoekt online experts

15 mei 2007, 03:29

Zanox is het snelst groeiende performance based marketing netwerk waarmee advertisers en publishers eenvoudig kunnen adverteren op internet. Voor het kantoor in Amsterdam zijn ze op zoek naar nieuwe medewerkers. Zanox werkt in 40 landen samen met 2000+ prestigieuze internationale bedrijven, zoals KLM, KPN, eBay, easyJet, Amazon, Expedia, Lycos en Vodafone. Zanox houdt zich ondermeer bezig met de volgende vormen van online marketing: affiliate marketing, recommendation marketing, search engine marketing en CPO advertising campaigns.

Sales Manager

Als Sales Manager ken je de weg in de online wereld en overtuig je potentiële prestigieuze klanten hun gehele online marketing door zanox te laten verzorgen. Ben je ondernemend, enthousiast en gedreven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Online Marketing Manager

Dankzij jou verlopen online sales campagnes succesvol en groeit ons affiliate netwerk. Ben je ook nog communicatief en klantgericht? Kom dan ons team in de Benelux versterken!

Sales Manager Belgie

Als Sales Manager België ben je goed op de hoogte van wat er in de online marketing speelt en maak je gebruik van deze ontwikkelingen. Met je enthousiasme en kennis vergroot je het marktaandeel in Belgie. Dankzij je sterk uitgebouwde netwerk binnen de online marketing kan je snel marktsignalen herkennen en speel je hier adequaat op in. Ben je verder ondernemend, gemotiveerd en resultaatgericht? Kom dan ons team in de Benelux versterken!

Wat heeft zanox te bieden?

Als snel groeiende organisatie biedt zanox je veel. Je komt te werken in een jong, professioneel en prettig team. zanox Benelux is onderdeel van de Duitse zanox AG en kan je hierdoor een concreet groeipad bieden naar verschillende functies wereldwijd.

Zanox bied je dan ook het volgende:

– Een afwisselende functie;

– Een enthousiast jong team bij een dynamische, informelere organisatie met een goede marktpositie;

– Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien;

– Goed vast salaris en een interessante bonusregeling.

Wij zijn continu op zoek naar online experts die willen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van zanox Benelux. Kijk voor ons volledige vacature-aanbod op de website van zanox.

Heeft zanox jou enthousiast gemaakt en wil je meer informatie of solliciteren, neem dan contact met ons op via: {encode=”jobs.nl@zanox.com” title=”jobs.nl@zanox.com”}.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!