Ad:Tech weer terug naar Amsterdam?

26 april 2007, 03:53

Wellicht minder goed nieuws voor Digital Marketing Event, eDay, Marketing3 en Picnic, maar voor de meeste interactieve marketeers zal het bericht waarmee Klaas Weima vanmorgen kwam als muziek in de oren klinken:

(…) Vandaag verrassend nieuws van de organisatie van de Ad:Tech. Tijdens een kort interview met voormalig Ad:Tech Chair Susan Bratton en Christophe Asselin, European Marketing Manager, heeft DMG World Media serieuze plannen om Amsterdam in 2008 aan haar expansielijst toe te voegen. In 1998 werd de Ad:tech voor het laatst in Nederland georganiseerd. (…)

Hebben we straks met al die events eigenlijk nog wel tijd om te werken?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Peter

  Halleluja! Al die congressen, dat gaat toch helemaal nergens meer over? Wekelijks kun je er drie meemaken en sta je handjes te schudden met je collega’s. Beter niet erheen gaan en hard werken en dan zorgen dat je wordt uitgenodigd om te spreken, that’s my motto!


  26 april 2007 om 05:32
  marbles

  @Peter Per Januari 2008 MF! LiveCongres. Alle quotes, soundbites en highlights van alle events getagged en gestreamd via Twitter (Zal dan wel Jaiku zijn). En dat je dan live kunt reageren en meet en greet doen met al je collegas zonder van je werk/ kont te komen? En dan is iedereen een spreker. Brilliant plan van je Peter! Kun je daar op een van de komende congressen niet een praatje over komen houden? 😉 Tip. Ga naar het buitenland. A. Minder collega’s B. Meer inspiratie.

  Ad:Tech rules.


  26 april 2007 om 10:14

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!