• Mobile
  wordt gesponsord door

Viral Friday: Converse

Viral Friday: Converse
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

Deze week is de nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 voor Converse. Vorige week vrijdag was deze viral al te zien in de blogposting van Carl Mangold, "Prijsvraag: hoe viraal is deze?". Carl vroeg de Marketingfacts lezers om een schatting te doen hoe vaak de Converse USB viral vandaag bekeken zou zijn. Momenteel staat de teller op 108.009 views. Wie gaat winnen om 17:48? Op plek 2 staat Grolsch met de bierkoelkast abri. Ter introductie van de exclusieve groene Grolsch fles heeft de bierbrouwer gekozen voor een landelijke buitenreclamecampagne van JCDecaux. Het filmpje gaat inmiddels de hele wereld rond, o.a. gespot in Israël, Frankrijk, Spanje, Japan, Duitsland en IJsland. Axe maakt de Top 3 deze week compleet met Axe Million Dollar Homepage. Het deodorant merk, met 4 nominaties voor de Webby Awards, lijkt een abonnement te hebben op Viral Friday. Na Miami Mynxes en Axe Extra Sexual Perception scoort Axe weer een plek met Axe Million Dollar Homepage (NSFW!).

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Ook deze week waren er weer de nodige kanshebbers voor een plek in de Viral Friday, maar die 't net niet haalden. Een kort overzicht: Old Junkies, Ask.com guerrilla tegen Google, Trident, KitKat peanut butter junky, Levi's Lady Style Spring Summer 2007, Kah Ra Shin, Candid Kenwood, Bill Gates & Steve Jobs op een feestje, First!, The Return of the Sun en British Airways.

  geplaatst op
 • Wederom een leuke verzameling Paul! Keep on goin'

  geplaatst op
 • Absoluut top!

  Vanaf volgende week (of anders de week erna) zal ook de gebruikersvriendelijkheid van de rubriek 'Viral Friday' zijn verbeterd. De afgelopen weken is de aandacht gegaan naar de nieuwsbriefmodule.

  Stap voor stap wordt het nog wel wat dat Marketingfacts! ;-)

  geplaatst op
 • Ik mis Headhunter Bob Schwartz van Tele2, die ik afgelopen week wel vijf keer in mijn mailbox vond. Erg geestig.

  http://www.top50leukstebanen.nl/top50lb.html

  geplaatst op
 • ik vond deze ook erg mooi die ik tegenkwam deze week: https://www.patriotadventure.com/wbt/

  geplaatst op
 • @Jan Willem en Karlijn,
  Dank voor het delen van deze voor mij nieuwe virals. Mochten jullie nog meer virals tegenkomen, dan kunnen jullie deze inzenden naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  geplaatst op
 • zal eraan denken volgende keer, maar ik bedenk altijd op vrijdag, als ik jullie viral friday zie, wat ik deze week nou allemaal voor moois heb zien langskomen :D

  geplaatst op
 • @Paul,
  Het begint een traditioneel mooie manier om aan het weekend te beginnen te worden! Toplijst weer ...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.