Brandgagement USAToday: 380% groei in één maand

Brandgagement USAToday: 380% groei in één maand
, Carl Mangold

{title}

Vorige maand ging een vernieuwd USAToday live, met een sterke focus op het betrekken van de lezers in wat zij ‘networked journalism’ noemt. En dat heeft bijzonder mooie resultaten opgeleverd: het aantal geregistreerde leden groeide in één maand met 380%, en het aantal unieke bezoekers met 21%.

Of utmost importance, the new site was designed to create a community around the news—one that connects readers to reporting and each other, according to Jeff Webber, the site’s senior vice president and publisher.

“Our readers are always looking for new ways to engage more directly in discussions,” Webber said.

Sections seeing particularly strong traffic gains include Sports, Money, Travel and Tech, according to Gannett’s internal measurements.


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Misschien goed om aan te geven dat die 380% de groei betreft van het aantal registraties op de website. Zoals het er nu staat lijkt het of het (betalende) abonneebestand van de (papieren) krant zelf met 380% is gegroeid.

    geplaatst op
  • @Bram: Die mogelijke (maar hoogst onwaarschijnlijke) conclusie had ik over 't hoofd gezien. Maar je hebt gelijk; ik heb 'abonnees' dus maar in 'geregistreerde leden' gewijzigd.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.