VAC: Icemedia zoekt New Business Manager

17 april 2007, 03:56

De media- en marketing wereld is als nooit tevoren in beweging. Traditionele offline en online mediaoplossingen voldoen niet meer. Icemedia heeft een portfolio van innovatieve advertientie-concepten ontwikkeld die de sterktes van digitale media combineren met de impact en bereik van traditionele media. De advertentieconcepten worden in binnen en buitenland ingezet door adverteerders als Vodafone, Kipling, Unilever, Sony Ericsson, Beiersdorf, Electronic Arts, KLM, Universal Music, Procter & Gamble, Renault en O’Neill Europe.

Icemedia breidt haar commerciële team voor de Benelux uit en is op zoek naar een New Business Manager, een getalenteerd commercieel talent met een uitstekend gevoel voor de mogelijkheden die traditionele en nieuwe media bieden.

Icemedia is opgericht in 2001 en lanceerde toen haar viraal marketingconcept, icecards. Sindsdien zijn er meer dan 100 miljoen icecards gedistribueerd in 180 landen en is onze portfolio aan innovatieve media oplossingen sterk uitgebreid. Begin dit jaar opende Icemedia haar eigen kantoor in Londen. In de Emerce top 100 lijst van beste ebusiness bedrijven, neemt Icemedia de nummer drie positie in van beste online marketing bedrijf van Nederland.

De funktie

Als New Business Manager ben je verantwoordelijk voor het commercieel uitbouwen van onze media portfolio in de Benelux en incidenteel daarbuiten. Je verkoopt èn adviseert aan nieuwe en bestaande klanten (A-merken, reclame- en mediabureaus). Je bent zeer gedreven in het creëren van kansen, creatief in oplossingen en hebt affiniteit met de jongeren doelgroep en nieuwe media.

Je profiel

 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een commerciële funktie
 • Ruime sales- / new businesservaring met aantoonbaar sterke resultaten
 • Sterk in conceptuele verkoop
 • Brede kennis van marketing, online- en offline
 • Kennis van en netwerk in de media en marketing industrie
 • Initiërend, ondernemend en resultaatgericht
 • Young of mind
 • Inspirerende collega

Interesse?

Voor meer informatie over funktie of bedrijf, neem contact op met Bart van der Aa (020-4160137). Als je direct wilt reageren: stuur je CV met bondige motivatie naar {encode=”jobs@icemedia.nl” title=”jobs@icemedia.nl”}.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

3 Reacties

  chi666

  Nu ben ik normaliter de laatste die kan (of mag) zeiken over spelling

  Maar funktie is echt met een C hoor, Functie.

  En als dan toch de zeik modus aan staat…

  Commercieel talent en minimaal 5 jaar relevante werkervaring…

  Met 5 jaar ervaring ben je als het goed is geen talent meer (of je bent een eeuwig talent).


  17 april 2007 om 05:46
  media

  Je bent wel in de stemming de laatste paar dagen Bas; wil je er over praten? 😉


  17 april 2007 om 05:55
  schief

  Is zeikmodus niet één woord (hoewel Van Dale het niet kent)? 😉


  18 april 2007 om 07:53

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!