Het maakt niet uit hoe ze over je schrijven

Het maakt niet uit hoe ze over je schrijven

Trouw heeft dit weekend in het katern deVerdieping een artikel over betaald bloggen via websites als PayPerPost en het recent gelanceerde SponsoredReview.

Voor wie destijds het artikel ‘Heeft product placement in weblogs toekomst?’ op Marketingfacts heeft gelezen, biedt het artikel in Trouw weinig nieuws. Wel aardig is dat het artikel verwijst naar een uitspraak van Herman Brood: “Het maakt niet uit hoe ze over je schrijven, áls ze maar over je schrijven.” Moet eerlijk zeggen dat ik nooit geweten heb dat het een uitspraak van Brood was.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Dat is het ook niet, het is een variant op een uitspraak van Oscar Wilde... 'There is only one thing in the world worse than being talked about, and that is not being talked about.' http://www.bbc.co.uk/dna/h2g2/A507052

  geplaatst op
 • Brood zei het trouwens anders: ze kunnen betere over je fiets l*llen dan over je l*l fietsen.

  geplaatst op
 • Kijk, nu komen de echte kenners boven water. Thx!

  geplaatst op
 • Die uitspraak 'het maakt niet uit hoe ze over je schrijven' klopt niet; het maakt juist heel véél uit hoe ze over je schrijven. Een goede recensie is altijd beter dan een slechte.

  Oscar Wilde's uitspraak klopt daarentegen weer wél: een slechte recensie is altijd nog beter dan nix.

  Het gaat dus om drie dingen:

  Goede recensie = fantastisch
  Slechte recensie = vervelend
  Geen recensie = dodelijk

  geplaatst op
 • @Marco: wist ook niet dat het van Brood was. Lijkt me niet echt een uitspraak voor hem.

  @Carl: Ben het met je eens dat een goed bericht natuurlijk altijd beter is. Een slecht bericht is ook nog altijd beter dan helemaal geen bericht. Elke mm gratis publiciteit is immers mooi meegenomen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.