World’s Funniest Commercials 2006

World’s Funniest Commercials 2006

Moet zeggen dat ik deze 45-minuten durende compilatie met grappige tv-commercials al eerder voorbij heb zien komen, maar er nog niet aan was toegekomen om het goed te bekijken. Vanmorgen via Harro Willemsen toch maar eens gekeken. Prachtig!

Het betreft de Worlds Funniest Commercials 2006 dat eerder is uitgezonden op 27 december 2006 door World’s Funniest Commercials op de Amerikaanse TV-zender TBS. Hosts van deze tv-show zijn Kevin Nealon en Susan Yeagley. Vergeet ook niet de bijbehorende website veryfunnyads.com te bekijken!


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Leuke site en nog leukere filmpjes :D

    Sluit goed aan bij de wedstrijd die MTV Networks houdt. Met een grappige commercial op Comedy Central (de nieuwe zender per 30 april) kunnen adverteerders 25% gratis zendtijd als bonus voor de maand erop verdienen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.