VAC: Transavia.com zoekt online marketeer

20 maart 2007, 06:20

Het gaat goed met transavia.com. In de afgelopen tijd is transavia.com uitgegroeid tot het belangrijkste sales- en servicekanaal met 1,5 miljoen bezoekers per maand. 95% van de vliegtickets worden inmiddels verkocht via de website. Daarmee hoort transavia.com tot de succesvolste webwinkels van Nederland. Ook in de rest van Europa is transavia.com actief: met buitenlandse websites, online advertising en commerciële e-mails in 6 landen.

Transavia.com is een platte, snel veranderende organisatie met een informele sfeer. Het hoofdkantoor is gevestigd op Schiphol-Centrum. De afdeling E-commerce, nu nog een team van 7 mensen, speelt een centrale rol in het beheer, onderhoud en doorontwikkeling van transavia.com in binnen- en buitenland. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor alle online marketing-activiteiten.

Transavia.com heeft een aantal vacatures voor mensen met passie voor internet waaronder die voor een online marketeer. Interesse?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

1 Reactie

    Bas Gezelle

    Ik denk dat dit zeker een interessante functie is. Hetgeen waar ik tegen aan loop is het feit dat men iemand zoekt die communicatie heeft gestudeerd met specialisatie online marketing. Nu heb ik al 3 jaar mijn studie communicatiemanagement afgerond en heb ik echt affiniteit/kennis met/van online marketing en nieuwe media, het probleem is alleen dat ik dit zelf heb ontwikkeld. Nu is dit voor een bedrijf als bijvoorbeeld Transavia natuurlijk niet voldoende. Ik wil daarom graag een opleiding, liefst deeltijd, volgen om mijn kennis van dit vakgebied nog verder uit te breiden.

    Iemand suggesties? Voor zover ik het kan zien is het aanbod heel erg gering.


    21 maart 2007 om 10:39

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!