• Mobile
    wordt gesponsord door

Hotspot Event 2007

Hotspot Event 2007

Peter Kentie (Hotspot.nl)Eén van de sites die ik al jaren trouw lees is hotspot.nl, een prive-initiatief van Peter Kentie (PSV) over de ontwikkelingen op het gebied van draadloos internet, hotspots, Wi-Fi, WiMAX en bellen over internet (VoIP). Alhoewel ik het nog steeds jammer vind dat het geen echte weblog is (met reactiemogelijkheden), is er sinds een tijdje wel een RSS-feed. En naast een wekelijkse nieuwsbrief (naar ca. 3.000 abonnees) is er natuurlijk het jaarlijkse Hotspot Event.

Op 12 april is het weer zo ver en wordt voor de vijfde keer het Hotspot Event gehouden in het Spant! in Bussum. Dit jaar is het thema: Waarheen met WiMax? Onder leiding van dagvoorzitter Peter Olsthoorn zullen die dag sprekers als Ben van Dongen (The Cloud) en Jeanine van der Vlist (Worldmax) het podium betreden. De aftrap van de eerste lustrum editie wordt gedaan door Vincent Everts.

Peter, gefeliciteerd met het eerste lustrum en heel veel succes die dag!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.