Update: Digital Life Style

9 maart 2007, 07:20

Van tijd tot tijd geef ik een presentatie over het veranderende consumentgedrag ten gevolge van de opkomst van nieuwe media. Eerder deze week heb ik mijn presentatie getiteld ‘Digital Life Style’ geupdate. Veel bekende sheets maar ook veel nieuwe sheets op basis van een discussie eerder deze week en een model van Frankwatching. Ben uiteraard benieuwd wat jullie er van vinden!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

6 Reacties

  Linda

  Leuk leuk, wordt er alleen maar meer nieuwsgierig van haha.

  De sheet met de encyclopedie op marktplaats vindt ik toch wel meesterlijk!


  9 maart 2007 om 10:11
  Annet

  Neem je dit ook mee naar Amsterdam? (en dan even extra lang vasthouden op sheet 34/35 😉 Wij houden van beeld! Leuk Marco


  9 maart 2007 om 10:32
  media

  @Annet: zal zeker de basis zijn voor mijn presentatie in A’dam. Maar ik zal ‘m de komende weken zeker nog update dus tegen die tijd wellicht al weer wat meer/andere sheets!


  9 maart 2007 om 15:57
  Anita

  Mooie presentatie. Een kleine opmerking: de slide met TV series in de VS is een beetje misleidend. American Idol trekt week in week uit, soms zelfs drie keer per week, meer dan 30 miljoen kijkers…


  9 maart 2007 om 16:24
  Raymond Spanjar

  leuk idee om je presentatie op MF te zetten als sparringsmateriaal! ga het dit weekend eens door spitten, maar er zaten een aantal leuke slides tussen! 🙂 Ik wist niet dat jij ook al hyvede op je blackberry?! :-))


  9 maart 2007 om 18:46
  Sanne Roemen

  Hee, ik sta er in! Wat leuk. Na uitgebloosd te zijn even de presentatie goed doorlopen, ik kan niet alles lezen, te kleine plaatjes. Maar het ziet er erg goed uit. Leuk ook de gevonden foto’s (kwebbelende aziaten, telefooncel). Ik zou de presentatie wel een keertje bij willen wonen, luisteren naar je verhaal. Kan dat?


  11 maart 2007 om 16:50

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!