GOT: nieuw muziekkanaal op Vista Media Center

7 maart 2007, 17:36

Helemaal duidelijk is het me nog niet maar ik kreeg vanmiddag een ‘persoonlijke’ uitnodiging voor de lancering van GOT, een nieuw muziekkanaal op Vista Media Center, op 15 maart a.s. De uitnodiging kwam via een PR-bureau dus ik heb nog geen idee wie er achter zit. MSN? Of Heineken wellicht? Ik zag namelijk dat de domeinnaam gotmusic.nl is geregistreed door Qi.

Wel leuk dat ze nu eens geen persbericht sturen maar een videoboodschap via YouTube. Alleen voor de volgende keer moet ze toch iets anders bedenken voor het videokanaal gotrelease. Wie het nummertje aanpast ziet dat o.a. Rob Beemster (Adformatie), Theo van Vught (TvM), Remco Tomesen (Emerce), Richard Smit, NRC Next, Alfred Monterie en Peter van Ammelrooy een ‘persoonlijke’ uitnodiging hebben ontvangen. Morgen dus waarschijnlijk ook elders te lezen 😉

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  John

  Ik heb hem ook gekregen, en de marketeers zijn het belangrijkste vergeten: datum, locatie. Of is het een virtuele uitnodiging. Allemaal volstrekt onduidelijk. Niet goed over nagedacht. En die namen bij YouTube, dat kan ook al niet.


  8 maart 2007 om 05:38
  media

  Datum is 15 maart en als ik het filmpje goed heb begrepen komt er nog een vervolg!?


  8 maart 2007 om 05:43
  Maurice Brand

  Leuk initiatief. Optredens van artiesten zullen steeds meer in trek komen om thuis te willen bekijken, zij het van achter je pc of via je televisie.

  Wel weer duidelijk dat het concept van een reclamebureau komt, ik zou het nooit GOT Music hebben genoemd. Eerste waar ik bij die naam aan denk is Gothic Music, en niet zo’n beetje ook!


  16 maart 2007 om 07:29

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!