GOT: nieuw muziekkanaal op Vista Media Center

GOT: nieuw muziekkanaal op Vista Media Center

Helemaal duidelijk is het me nog niet maar ik kreeg vanmiddag een ‘persoonlijke’ uitnodiging voor de lancering van GOT, een nieuw muziekkanaal op Vista Media Center, op 15 maart a.s. De uitnodiging kwam via een PR-bureau dus ik heb nog geen idee wie er achter zit. MSN? Of Heineken wellicht? Ik zag namelijk dat de domeinnaam gotmusic.nl is geregistreed door Qi.

Wel leuk dat ze nu eens geen persbericht sturen maar een videoboodschap via YouTube. Alleen voor de volgende keer moet ze toch iets anders bedenken voor het videokanaal gotrelease. Wie het nummertje aanpast ziet dat o.a. Rob Beemster (Adformatie), Theo van Vught (TvM), Remco Tomesen (Emerce), Richard Smit, NRC Next, Alfred Monterie en Peter van Ammelrooy een ‘persoonlijke’ uitnodiging hebben ontvangen. Morgen dus waarschijnlijk ook elders te lezen ;-)


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Ik heb hem ook gekregen, en de marketeers zijn het belangrijkste vergeten: datum, locatie. Of is het een virtuele uitnodiging. Allemaal volstrekt onduidelijk. Niet goed over nagedacht. En die namen bij YouTube, dat kan ook al niet.

  geplaatst op
 • Datum is 15 maart en als ik het filmpje goed heb begrepen komt er nog een vervolg!?

  geplaatst op
 • Het is inmiddels definitief bekend dat Qi achter GOT Music zit:

  (...) Op 27 maart 2007 introduceert Qi het nieuwe interactieve muziekplatform GOT Music. Het platform is een van de eerste ‘Online Media Showcases’ binnen het nieuwe Windows Vista Media Center en brengt exclusieve optredens on-demand in je huiskamer. Bij de start biedt GOT Music een drietal channels (muziekstijlen) waarbinnen je een artiest of dj kunt selecteren voor een optreden: een dance-dj-kanaal, hiphopkanaal State.TV en Sellaband (gesponsored door Heineken). (...)

  Zie ook:
  Qi start muziekkanaal op Windows Vista

  geplaatst op
 • Leuk initiatief. Optredens van artiesten zullen steeds meer in trek komen om thuis te willen bekijken, zij het van achter je pc of via je televisie.

  Wel weer duidelijk dat het concept van een reclamebureau komt, ik zou het nooit GOT Music hebben genoemd. Eerste waar ik bij die naam aan denk is Gothic Music, en niet zo'n beetje ook!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.