Lancering Google Apps Premier

Lancering Google Apps Premier
,
@Polledemaagt

{title}Google heeft zojuist Google Apps Premier gelanceerd, de langverwachte combinatie van diverse zakelijke applicaties die de concurrentie moet aangaan met de Microsoft software pakketten.

Google Apps Premier komt naast de bestaande Google Apps (Gmail, Google Talk, Google Calendar, Docs & Spreadsheets (die vandaag in Google Apps werd geintegreerd), Page Creator and Start Page) en biedt daarbovenop 10 GB email storage (t.o.v. 2 GB bij de gratis versie), verschillende API’s, support en 3rd party applications en services. Grootste hiaat lijkt vooralsnog een serieuze Powerpoint-concurrent. Daarnaast meldt Techcrunch dat er mogelijk wordt gewerkt aan een enterprise versie van Blogger om de Google Apps Suite aan te vullen.
Een Google Apps Premier account gaat $50 per jaar kosten (gratis tot 30 april 2007).

Voor meer, zie ook Techcrunch en Techmeme.


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Het is opvallend dat mensen met een gmail account niet via Google zelf op de hoogte worden gesteld van dit (volgens mij) unieke initiatief.

    geplaatst op
  • @Peter: ik vind dat nu juist zo goed aan Google, ze mailen het niet naar alle gebruikers en toch kom je er wel achter. Mail is ook achterhaald toch? Als je op de hoogte wilt blijven volg je het weblog ;-)

    Het is overigens geen uniek initiatief, want Microsoft's Office Live is eenzelfde dienst. Wel isn Google stukken goedkoper. En nog blijft Google roepen dat ze niet met Office concurreren...

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.