Cross Media Monitor 2006

Cross Media Monitor 2006

Cross Media Monitor 2006iMMovator Cross Media Network, de Hogeschool INHOLLAND en TNO Innovatie en Ruimte hebben in 2006 uitvoerig onderzoek gedaan naar de aard en omvang van trends en ontwikkelingen in ICT en creatieve industrie. Dit onderzoek werd mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het Projectbureau Regionaal Economisch Stimuleringsprogramma Gooi- en Vechtstreek, de Stichting Innovatie Alliantie en de Taskforce Innovatie Regio Utrecht.

Op vrijdag 23 februari zal Joop Schipper (gedeputeerde Economische Zaken van de provincie Noord-Holland en bestuurlijk trekker van het Programma Versterking Multimedia Cluster in de Noordvleugel) het resultaat dat is gebundeld in de Cross Media Monitor 2006, uitreiken aan Rinnooy Kan (voorzitter van de SER en lid van het Innovatie Platform).

In de Cross Media Monitor zijn de belangrijkste ontwikkelingen en feiten rond ICT en creatieve industrie in de Noordvleugel van de Randstad in kaart gebracht. Ruim eenderde van de Nederlandse banen in deze sectoren bevindt zich in dit gebied en inmiddels wordt al bijna de helft van alle nieuwe banen in ICT en creatieve industrie in dit deel van Nederland gecreëerd. Het zijn vooral de zeer kleine alsmede de grootste bedrijven die voor deze groei verantwoordelijk zijn. De Monitor biedt nieuwe kennis en inzichten waarmee partijen de kansen voor innovatie en concurrentiekracht nog beter kunnen benutten.

Voor meer informatie over de Cross Media Monitor kun je contact opnemen met Hylke Tromp (hylke.tromp@immovator.nl en 06 5325 0235). De digitale versie van de Cross Media Monitor 2006 is vanaf vrijdag 23 februari te vinden op deze site. Hard copies zijn aan te vragen via e-mail (info@immovator.nl) of telefoon (035 677 7507).

Via: Crossmedialog


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.