• Mobile
    wordt gesponsord door

Australische handelsdelegatie komt breedband bekijken

Australische handelsdelegatie komt breedband bekijken
,

Van 11 tot 14 maart komt er een handelsdelegatie uit Australie en Nieuw Zeeland naar Nederland. De delegatieleden zijn afgevaardigden van de overheid, internet- en telecombedrijven. Projecten als het Amsterdamse CityNet, AMS-IX and the Almere Grid staan op de agenda. Australie zal dit jaar 2,72 miljard euro verspijkeren aan aan telecom infrastructure; de overheid zal ca 0,55 miljard euro investeren in breedband. Daarnaast lanceren steden als Sidney en Brisbane hun eigen breedbandplannen. De delegatie komt niet alleen om te luisteren naar verslagen over geslaagde projecten op het gebied van breedbandinfrastructuur in Nederland en van hardware, maar delegatieleden zijn ook geïnteresseerd in breedbanddiensten. Behalve kansen voor technische bedrijven zijn er ook kansen voor Nederlandse aanbieders van breedbanddiensten.

Ik zal zelf aanwezig zijn bij de ronde tafeldiscussie en daarover een posting schrijven. Deze Australia-New Zealand-Netherlands Roundtable zal plaatsvinden op 13 maaart in Amsterdam. Voor het programma zie budde.com.au. Voor meer informatie kun je contact opnemen met fred@kappetijn.com.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Goed plan om elkaar zo te helpen.
    Maar laat de AMS-IX en een IX in NZ dan ook eens een stabiele snelle verbinding naar elkaar maken..

    De internet snelheid van en naar daar ( http://www.speedtest.net/ , kies New Zealand) is dramatisch (671 kbps down 850 kbps up gemeten op een server in AMS-IX).

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.