• Mobile
    wordt gesponsord door

Wereldwijde marktanalyse mobiele operators

Wereldwijde marktanalyse mobiele operators

Netsize Guide 2007Evenals vorig jaar heeft Netsize in samenwerking met Informa Telecoms & Media wereldwijd onderzoek gedaan in meer dan 25 landen naar ruim 100 mobiele operatoren. Het rapport dat de titel “Convergence: Everything is going mobile” meekreeg, bevat voorspellingen en commentaren van organisaties zoals O2, Cisco, EDS, Google, Microsoft, MTV, Mobile Data Association, Nokia, Telefonica en Vodafone.

De Netsize Guide 2007, dat vorige week werd gelanceerd op het 3GSM World Congress in Barcelona, is gratis online verkrijgbaar op de Netsize website (na registratie) (via: Emerce).

Iemand al tijd gehad om de belangrijkste conclusies op een rijtje te zetten?


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Hee Marco, ik heb het hele document van 150 pag nog niet gelezen maar wel het stukje over mobiel werken (pag 26 en 27). Interessant genoeg vond ik om er een artikeltje aan te wijden op mobielbreedband.nl. Belangrijkste idee over mobiel werken heb ik daar samengevat. Het komt er eigenlijk op neer dat er een zwaar spanningsveld is ontstaan tussen toegenomen mobiliteit van werknemers, verbeterde toegang tot het bedrijf en privé-leven.

    Het artikel staat op mobielbreedband.nl en is in mijn ogen een interessant discussietopic. Ik hoor het graag van de lezers!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.