• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Google’s Master Plan

Viral Friday: Google’s Master Plan
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

Ondanks dat Valentijnsdag niet meer zo populair is als in de jaren '90 gaat de dag zeker niet onopgemerkt voorbij, gezien het aantal rozen, SMSjes/MMSjes en Valentijnsacties. Ook Google liet zich van haar romantische kant zien met haar speciale Valentijns logo. De Viral Friday Top 3 van deze week heeft ook een Valentijnstintje, daar twee van de 3 virals Valentijnsdag gerelateerd zijn. Op plek 3 "Swatch Voodoo", Eddy G Lazaro geeft op zijn website cursussen "Love Voodoo". Op de tweede plaats zien we hoe 2 streaker tortelduifjes worden samengebracht. En nummer 1 is deze week Google's Master Plan. Twee Duitse studenten Ozan Hilici en Jürgen Mayer maakten voor hun Bachelor thesis de website "Master Plan, about the power of Google".

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.