Michiel Frackers neemt belang in Flabber

7 februari 2007, 22:03

Michiel Frackers neemt belang in FlabberInsiders waren al een tijdje op de hoogte maar vanavond is officieel bekend geworden dat Flabber, dat inmiddels bestaat uit sites als www.flabber.nl, www.pinkbullets.nl en www.flabberM.nl, een investering heeft ontvangen van Boost Digital, de nieuwe participatiemaatschappij van Michiel Frackers.

Over de hoogte van de investering worden zoals gebruikelijk geen mededelingen gedaan maar het zal geen 21,4 miljoen euro zijn geweest vermoed ik. De kapitaalinjectie zal worden aangewend om Flabber verder te ontwikkelen. Flabber-oprichter Gert-Jan Lasterie: “Flabber zocht een nieuwe aandeelhouder met ervaring op het gebied van online uitgeven, vooral met weblogs. Boost Digital heeft die ervaring en het netwerk om Flabber te ondersteunen bij onze nieuwe projecten.”

Michiel Frackers: “Het team van Flabber heeft met relatief weinig middelen op een sympathieke manier een groot publiek aan zich weten te binden. Dat is bijzonder knap, want het Flabber-publiek bestaat vooral uit jonge, kritische, hoog opgeleide mannen die moeilijk zijn te bereiken. Flabber heeft als bedrijf veel potentieel, maar we beseffen dat het een bijzondere gemeenschap is van echte fans die bij nieuwe activiteiten zullen worden betrokken.”

Gert-Jan, Paul, Bertrand en Michiel, gefeliciteerd en heel veel succes. Ik zie de uitnodiging voor het feestje wel verschijnen 😉

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

8 Reacties

  Michiel Frackers

  Snel gezien Marco en Ray; de juiste links zijn http://www.boostcompany.com voor Boost Company en http://www.boostdigital.nl of http://www.boost-digital.com voor Boost Digital.

  En Marco, welk feestje?! Hoogstens kaas uit het vuistje, gesneden radijsjes en plakjes leverworst (allemaal gesponsord) en drie discospiegels op een soos in de minivan van Bertrand. Want de Flabberaars gaan alles investeren in servers, las ik ergens….


  8 februari 2007 om 01:58
  evroekel

  Het gaat lekker met de jongens van Flabber. Gefeliciteerd!

  @Ray/Michiel: bedankt voor de correctie. Is inmiddels verwerkt.


  8 februari 2007 om 04:24
  media

  Oh en Michiel, ik kom ook wel voor die gesneden radijsjes en plakjes leverworst 😉


  8 februari 2007 om 05:47
  Bertrand Weegenaar

  Naar goede Flabbertraditie zullen we een groot feest organiseren, voor alle leden en bezoekers. We zijn de lounge al aan het inrichten in SL. Mensen die de boel willen helpen versieren EN willen helpen opruimen kunnen zich bij mij melden.


  8 februari 2007 om 06:53
  Michiel Frackers

  De participatie is overigens gedaan vanuit Boost Digital, niet Boost Company zoals nu in het artikel wordt gesteld.


  8 februari 2007 om 14:16
  Niels

  Hoogopgeleiden bij Flabber? Heb ik dan even iets gemist?


  19 maart 2007 om 18:24

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!