Wegener lanceert tabloid en digitaal magazine

Wegener lanceert tabloid en digitaal magazine
, Ubisoft
@CemYildiz

De Gelderlander tabloidWegener Dagbladen maakt in een persbericht bekend dat vanaf 6 februari Brabants Dagblad, BN/de Stem, De Twentsche Courant Tubantia, De Gelderlander, De Stentor en PZC verschijnen op tabloid. Daarnaast wordt ook een gratis digitaal magazine gelanceerd, te vinden op digitaaltabloid.nl. Met het digitaal magazine wordt gepoogd middels aandacht voor beeld, geluid en interactie de binding met de gebruiker te verhogen. De gebruikelijke onderdelen van de krant worden in een nieuw jasje gestoken en bekende columns kunnen worden beluisterd of gedownload en afgespeeld op de iPod.

De overige content bestaat uit beeldverhalen, uitleg over de te verwachten tabloidkrant, antwoord op vragen van lezers en een aantal games. De gebruiker kan daarnaast in beeld en geluid bekijken hoe de papieren krant wordt gemaakt. Tot slot wordt er voor vaste abonnees een exclusief voordeel geboden in de vorm van korting op de prelaunch van de CSI 1, 2 en 3 gamebox van Ubisoft. Tialde, Lotje en andere medewerkers, heel veel succes!

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Het digitale magazine is inderdaad zeker een bezoekje waard. En die games van CSI zijn natuurlijk ook helemaal top om te spelen. Voor dat geld kun je ze niet laten liggen....

  geplaatst op
 • Wel leuk hoor, juffrouw Patricia zegt (niet ondertiteld): ""Voor u begint moet u wel even uw geluid aanzetten". Daar is over nagedacht. Of zo.

  Ben wel erg benieuwd hoe die digitale krant gaat functioneren, want de afgelopen jaren heeft Wegener zoveel FTE's geschrapt dat de kaasschaaf daarvoor niet genoeg was. Lokaal nieuws bestaat nu uit 1 pagina per dag, voor stad van ongeveer 100.000 inwoners. De rest is van het ANP. Als je nu.nl leest en daarnaast gratis een Wegener-krant digitaal bezoekt, of kijkt op sites als nieuwsvoormij.nl ben je klaar.

  Pogingen van het concern om de digitale dorpspleinen op te tuigen zijn ook niet erg gelukt. Hinken op twee gedachten: het moet wel slagen, maar het mag niks kosten.


  @Cem en Lies: worden jullie niet toevallig door Wegener betaald, jullie lijken wel een persbericht!

  geplaatst op
 • Excuus: het is wel ondertiteld! (even een 'preview' mogelijkheid zou voor mij wel handig zijn).

  geplaatst op
 • In de strijd om tijd van de internetter, denk ik eerlijk gezegd dat mensen niet op nog meer nieuws zitten te wachten, en waarom ga ik in godsnaam een column luisteren?

  Ik ben niet ouderwets, maar dude, het zijn van die vernieuwingen die niets brengen... enkel een hoop werk en geen pay-off...

  geplaatst op
 • @René Zonneveld:

  "Wegener Dagbladen maakt in een persbericht bekend dat (...)" Met andere woorden: ik heb bovenstaande informatie uit het persbericht gehaald.

  geplaatst op
 • Dacht 't omdat het nieuws al wat ouder is: RTL (25-01-2006) of hier . En dan nu zo'n ronkend persbericht zonder kritische noot.

  geplaatst op
 • Rene: heb het persbericht vandaag pas ontvangen en was dit nieuws verder niet tegengekomen, op een banner op adformatie.nl na :) Wat betreft de kritische noot had ik wellicht nog iets kunnen toevoegen met m'n eigen mening/kritiek/toevoeging aan de tekst. Aan de andere kant: dat kan ook via de reacties.

  geplaatst op
 • René, goed dat je kritisch blijft maar in dit geval had zelfs het gerenomeerde vakblad Media Facts het nieuws over het gratis digitaal magazine nog niet gemeld.

  geplaatst op
 • Wat een gedoe allemaal, wees nu toch eens wat positiever over een nieuw initiatief. Ik vind het er leuk uit zien, verrassend en nieuw.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.