Viral Friday: Taxcut Candy

26 januari 2007, 08:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

Deze week staan de virals in het teken van o.a. auto’s, winterse taferelen, Apple gadgets en een storm worm. De eerste plaats wordt ingenomen door vlogger Josh Leo, die met succes een video heeft ingestuurd voor de YouTube contest “Me & My Super Sweet Refund“. Op plek 2 vinden we de “slechtste vrouwelijke chauffeur ever“, verdere uitleg lijkt me overbodig. Jeep® Waterfall maakt de top 3 compleet met een revolutionaire techniek, die het mogelijk maakt teksten in water te printen!

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

7 Reacties

  Jelmer Voogel

  Ligt het aan mij of zie ik maar 1 viralertussen staan? (Diesel)


  26 januari 2007 om 09:58
  Dave

  Jelmer

  Dat is afhankelijk van wat een viral noemt.

  Viral commercial zijn er volgens mij 2.

  Viral video’s 8


  26 januari 2007 om 11:00
  Dave

  van wat je een viral noemt dus


  26 januari 2007 om 11:01
  Roy Huiskes

  Goed bezig paul!

  Is het voor een viral verplicht op persé een filmpje te zijn? Of kan het ook een tool, artikel foto zijn? Het zal minder vaak voorkomen, maar kom je dit tijdens het tracken ook tegen?


  26 januari 2007 om 13:30
  Paul van Oosterhout

  Narrowcasting is ook een term die discussie oplevert…

  Een tijdje geleden was er een posting over schermen met vacatures van ik meen start in de Bruna ( marketingfacts?). dat werd Narrowcasting genoemd terwijl dat dit niet is.


  26 januari 2007 om 14:15
  Polle

  Stephan Colbert = Stephen Colbert


  26 januari 2007 om 19:36

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!