• Mobile
  wordt gesponsord door

MSN lanceert MSN Video Nederland

MSN lanceert MSN Video Nederland

Gisteren lanceerde MSN het nieuwe magazine MSN Video Nederland als onderdeel van de MSN portal. Op de site zijn filmpjes te bekijken over met name nieuws, sport, entertainment, films en muziek. Deze content is afkomstig van contentpartners ANP, Zoom.In, FilmFocus en ControlRoom. Binnenkort zullen daar video’s van meer partners aan toe worden gevoegd.

De service zelf zit prima in elkaar, (je moet wel even IE gebruiken) de interface is duidelijk, filmpjes laden snel enz. Ik ben vooral benieuwd op welke doelgroep ze nou precies richten, en hoe ze die doelgroep willen bereiken.

Via MSN Video is het niet mogelijk om zelf video’s toe te voegen. Daarvoor heeft Microsoft een ander platform ontwikkeld, MSN Soapbox, dat over enige tijd ook in Nederland gelanceerd zal worden. Op Microsoft 10 is hiervan al het een en ander te zien.

Bekijk ook het Live Log van MSN/Windows Live Nederland.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Beetje jammer dat de site het ook niet in IE7 doet...

  geplaatst op
 • @ Jelmer, wat werkt er bij jou niet dan? Hier werkt het prima in IE7 geloof ik..

  geplaatst op
 • Ik moet IE6 downloaden volgens de site

  geplaatst op
 • @Jelmer: onder IE7 werkt het goed, maar beetje irritant dat je nu weer IE moet gebruiken om een filmpje te bekijken. Ik snap het wel vanuit MS, maar irritant vanuit de gebruiker die bijvoorbeeld Firefox gebruikt. Inderdaad beetje vreemd dat ze meldden dat je IE6 moet gaan installeren en niet IE7.

  @Remi: je soapbox-account zou morgenmiddag in je mailbox moeten zitten ;-)

  geplaatst op
 • Lees inmiddels op verschillende blogs dat Microsoft een technologie heeft ontwikkeld waarmee ook hyperlinks in video’ s geplaatst kunnen worden. Een voorbeeld is te vinden op Microsoft adCenter Labs.

  Is Microsoft haar achterstand op online video in snel tempo aan het inhalen?

  geplaatst op
 • en ja op een Apple....

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.