MSN lanceert MSN Video Nederland

18 januari 2007, 08:22

Gisteren lanceerde MSN het nieuwe magazine MSN Video Nederland als onderdeel van de MSN portal. Op de site zijn filmpjes te bekijken over met name nieuws, sport, entertainment, films en muziek. Deze content is afkomstig van contentpartners ANP, Zoom.In, FilmFocus en ControlRoom. Binnenkort zullen daar video’s van meer partners aan toe worden gevoegd.

De service zelf zit prima in elkaar, (je moet wel even IE gebruiken) de interface is duidelijk, filmpjes laden snel enz. Ik ben vooral benieuwd op welke doelgroep ze nou precies richten, en hoe ze die doelgroep willen bereiken.

Via MSN Video is het niet mogelijk om zelf video’s toe te voegen. Daarvoor heeft Microsoft een ander platform ontwikkeld, MSN Soapbox, dat over enige tijd ook in Nederland gelanceerd zal worden. Op Microsoft 10 is hiervan al het een en ander te zien.

Bekijk ook het Live Log van MSN/Windows Live Nederland.

Marketeer voor betekenisvolle bedrijven.

Categorie
Tags

5 Reacties

  Jelmer Voogel

  Beetje jammer dat de site het ook niet in IE7 doet…


  18 januari 2007 om 09:51
  Remi

  @ Jelmer, wat werkt er bij jou niet dan? Hier werkt het prima in IE7 geloof ik..


  18 januari 2007 om 09:55
  Jelmer Voogel

  Ik moet IE6 downloaden volgens de site


  18 januari 2007 om 10:01
  evroekel

  @Jelmer: onder IE7 werkt het goed, maar beetje irritant dat je nu weer IE moet gebruiken om een filmpje te bekijken. Ik snap het wel vanuit MS, maar irritant vanuit de gebruiker die bijvoorbeeld Firefox gebruikt. Inderdaad beetje vreemd dat ze meldden dat je IE6 moet gaan installeren en niet IE7.

  @Remi: je soapbox-account zou morgenmiddag in je mailbox moeten zitten 😉


  18 januari 2007 om 17:58
  Thomas

  en ja op een Apple….


  26 januari 2007 om 14:16

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!