De Pers straks naast Metro op station

16 januari 2007, 08:47

De Pers straks naast Metro op stationNagenoeg alle schrijvende media maakt vandaag melding van het feit dat de nieuwe gratis krant De Pers van investeerder Marcel Boekhoorn, 1,2 miljoen euro aan de NS betaalt voor een positie naast Dagblad Metro. Metro verliest daarmee het alleenrecht van verspreiding van de krant via de stations. Bij dit bedrag komen nog enkele tonnen voor het opruimen van de gelezen kranten. Volgens ingewijden tekenden de NS en De Pers vorige week een overeenkomst. Directeur Silvio de Groot van Metro bevestigt de overeenkomst van De Pers met de NS.

Lees overigens net via Witheet dat Boekhoorn een aantal bekenden aan zich heeft weten te binden zoals Anton van Elburg (voormalig hoofdredacteur Emerce) en Romke Spierdijk (voormalig Geenstijl). Heren succes!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  Steven

  En het GVB? De Pers in de metro, zou de gratiskrantenoorlog helemaal op de spits drijven.


  16 januari 2007 om 10:16
  Diederik Heinink

  je doet het goed, of je doet het niet. Boekhoorn laat er geen gras over groeien. ben erg benieuwd. Metro is niet blij in ieder geval.


  16 januari 2007 om 10:33
  Dr.D

  En wie is er weer niet benaderd?

  Juist!…


  16 januari 2007 om 10:40

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!