De Pers straks naast Metro op station

De Pers straks naast Metro op station

De Pers straks naast Metro op stationNagenoeg alle schrijvende media maakt vandaag melding van het feit dat de nieuwe gratis krant De Pers van investeerder Marcel Boekhoorn, 1,2 miljoen euro aan de NS betaalt voor een positie naast Dagblad Metro. Metro verliest daarmee het alleenrecht van verspreiding van de krant via de stations. Bij dit bedrag komen nog enkele tonnen voor het opruimen van de gelezen kranten. Volgens ingewijden tekenden de NS en De Pers vorige week een overeenkomst. Directeur Silvio de Groot van Metro bevestigt de overeenkomst van De Pers met de NS.

Lees overigens net via Witheet dat Boekhoorn een aantal bekenden aan zich heeft weten te binden zoals Anton van Elburg (voormalig hoofdredacteur Emerce) en Romke Spierdijk (voormalig Geenstijl). Heren succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.