5 Trends voor 2007 volgens Trendwatching.com

5 Trends voor 2007 volgens Trendwatching.com
Tryvertising is een van de trends voor 2007 volgens Trendwatching.com

Trendwatching.com van Reinier Evers blijft toch één van mijn favoriete nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van wereldwijde trends. Zowel Nienke Becker als Carl Mangold hebben al even stilgestaan op de voorspellingen voor 2007 maar toch wil ik jullie de 5 trends voor 2007 volgens Trendwatching.com niet onthouden:
 1. Status Lifestyle
 2. Transparancy Tyranny
 3. Web N+1
 4. Trysumers
 5. The Global Brain
Kryptische omschrijvingen van nog meer buzzwords of zijn het inderdaad de belangrijkste trends voor 2007?


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Ook ik heb grote bewondering voor Reinier en zijn achtduizend trendspotters; er is volgens mij geen enkele ander publicatie die zó knap zowel trends spot als trends beschrijft.

  Toch vind ik 't jammer dat hij de steeds toenemende invloed van de consument als 'transparancy tyranny' omschrijft. 't Is namelijk eerder een gigantisch mooie opportunity.

  geplaatst op
 • Over trend 1 status lifestyles:
  Wat is status? Is status niet gekoppeld aan angst? Stappen we nu niet in een generatie waar het niet status is maar diversiteit dat we nastreven? Hoe belangrijk was status bij hippies?

  Meest interessante zin:
  An exercise like that will in many cases end up with the Big Question of what these days exactly constitutes value and meaning, and to whom, but we’ll save that for another briefing ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.