5 Trends voor 2007 volgens Trendwatching.com

8 januari 2007, 08:08

Tryvertising is een van de trends voor 2007 volgens Trendwatching.com

Trendwatching.com van Reinier Evers blijft toch één van mijn favoriete nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van wereldwijde trends. Zowel Nienke Becker als Carl Mangold hebben al even stilgestaan op de voorspellingen voor 2007 maar toch wil ik jullie de 5 trends voor 2007 volgens Trendwatching.com niet onthouden:

 1. Status Lifestyle
 2. Transparancy Tyranny
 3. Web N+1
 4. Trysumers
 5. The Global Brain

Kryptische omschrijvingen van nog meer buzzwords of zijn het inderdaad de belangrijkste trends voor 2007?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  mangold

  Ook ik heb grote bewondering voor Reinier en zijn achtduizend trendspotters; er is volgens mij geen enkele ander publicatie die zó knap zowel trends spot als trends beschrijft.

  Toch vind ik ’t jammer dat hij de steeds toenemende invloed van de consument als ’transparancy tyranny‘ omschrijft. ’t Is namelijk eerder een gigantisch mooie opportunity.


  8 januari 2007 om 08:36
  Raimo van der Klein

  Over trend 1 status lifestyles:

  Wat is status? Is status niet gekoppeld aan angst? Stappen we nu niet in een generatie waar het niet status is maar diversiteit dat we nastreven? Hoe belangrijk was status bij hippies?

  Meest interessante zin:

  An exercise like that will in many cases end up with the Big Question of what these days exactly constitutes value and meaning, and to whom, but we’ll save that for another briefing 😉


  8 januari 2007 om 19:35

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!