Burger King verkoopt 2 miljoen games in VS

Burger King verkoopt 2 miljoen games in VS
, Ubisoft
@CemYildiz

Burger King Games

Enkele maanden geleden werd bekend dat Burger King zou starten met de verkoop van een reeks branded games in de VS. Het ging hierbij om de games Pocketbike Racer, Big Bumpin’, en Sneak King. Inmiddels zijn de eerste resultaten van de verkoop bekend: Burger King heeft in de eerste vier weken na de release 2 miljoen games verkocht. De verkoopprijs van de games is $3.99, de games zijn speelbaar op zowel de Xbox als Xbox 360 en binnenkort kunnen we de titels ook in Europa verwachten. Ik ben benieuwd of de games hier ook zo goed gaan verkopen!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • @cem: ik had er de afgelopen tijd over gelezen, maar het aantal van 2 miljoen vind ik best indrukweekend en hoopvol voor een meer samenwerkingen tussen qadverteerders en de gamingindustrie

  Hoeveel games worden er normaliter per maand verkocht van Xbox, ter vergelijk? De meeste games zijn toch vele malen duurder dan een schamele 4 dollar?

  Misschien toch ook maar een X-box aanschaffen als de games zo sterk in prijs dalen...;-)

  geplaatst op
 • over de cijfers; Er zijn 7.300 restaurants in de US, dus 2mln/7300; 274 Xbox-spellen per vestiging in 2 maanden...

  En over Xbox; games worden goedkoper inderdaad. Maar spellen voor de Xbox 360 niet. Er zijn enkele 360-games die nu als 'classic' voor 29,99 in de winkel liggen maar helaas zijn de nieuwe spellen nog steeds duur. Bij release 60 tot 67 euro... Wel maakt Microsoft steeds meer spellen voor de 'oude' Xbox backwards compatible.

  geplaatst op
 • @Ronald: van de normale Xbox worden niet veel games meer van verkocht. Alle focus ligt nu op de Xbox 360. Een bestseller als Gears of War is inmiddels ook meer dan 2 miljoen keer over de toonbank gegaan, maar dit is wereldwijd en ook over een iets langere periode.

  @van Maanen: dit resultaat is behaald in 4 weken, niet in 2 maanden. Daarnaast moet je deze games vergelijken met de "simpele" Xbox Live Arcade games, die ook voor tussen de 5 en 20 dollar worden verkocht. Dus de verkoop en de prijs van deze games kun je niet helemaal vergelijken met de "grote" Xbox 360 titels.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.