NU.nl nieuwslezer 2.03

NU.nl nieuwslezer 2.03
, Radio 538

RSS-feeds en RSS-readers kunnen op meerdere manieren worden ingezet. Vorige maand schreef ik een stukje over de vakantieplanner van Vakantiediscounter. Een leuke en tevens succesvolle spin-off van de standaard nieuwslezers en “notifiers”.

Een van de eerste Branded RSS nieuwslezers in Nederland was van NU.nl. Simpel, handig en net zo makkelijk te downloaden als te verwijderen. NU.nl heeft een nieuwe versie van deze nieuwslezer. 2.03. Deze versie heeft een overzichtelijker instellingenmenu en feeds laden sneller dan in de vorige versie.
De leukste toevoeging is een ingebouwde screensaver. In deze screensaver worden de laatste actuele foto’s van lezers weergegeven, terwijl actuele nieuwsitems uit de nieuwslezer in een tickertape voorbij komen. De screensaver is in te stellen via het instellingenmenu. Persoonlijk ben ik erg enthousiast over deze nieuwe functionaliteit en de verbeterde usability. Wie is het wel/niet met me eens?

De promotie van de nieuwslezer zal waarschijnlijk ergens begin 2007 van start gaan, dus alle feedback is welkom.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.