Ook de kerstman is te volgen in Google Earth

Ook de kerstman is te volgen in Google Earth
, ING Groep
@evr

Ook de kerstman is te volgen in Google EarthHoewel er inmiddels een lange lijst van verboden plekken in Google Earth is, is het huis van de Kerstman voor iedereen toegankelijk. Google Earth heeft namelijk een speciale Santa Tracker geintroduceerd, waarmee je vanaf nu tot Kerstmis de Kerstman kan volgen en mee kunt doen met Santa’s Toy Hunt. In Google Earth zijn diverse kadootjes verstopt. Elke dag krijg je in het huis van de Kerstman een hint over de locatie van het kadootje van die dag en kun je op zoek gaan in Google Earth. Enige dat je nodig hebt is de nieuwste versie van Google Earth en de Santa Tracker.

Een spelelement in Google Earth is nieuw voor mij. ‘t is mij nog niet duidelijk of iedereen op deze wijze zijn eigen game kan opzetten in combinatie met Google Earth door zo’n speciale KML-file te ontwikkelen. Iemand?


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ook Flickr heeft iets leuks voor kerst.

  geplaatst op
 • Voeg toe aan je msn: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) en plaats een ster! http://www.santalivechat.com/ ook erg leuk!

  geplaatst op
 • http://www.isoma.net/games/goggles.html , flight sim icm Google maps.

  Google heeft zgn. API's ter beschikking zodat je er zelf mee kunt programmeren, en dus o.a. een spel kan maken. Voor meer informatie kun je kijken op http://code.google.com/ .

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.