Webseminar Online Business Improvement

Webseminar Online Business Improvement

Webseminar Online Business ImprovementMorgenmiddag vindt vanaf 15 uur het live Webseminar Online Business Improvement van Emerce plaats. Een panel van deskundigen zal onder leiding van ondergetekende discussieren over traffic metrics, conversie en online business optimalisatie. Het ingelogde publiek (ik heb begrepen dat er ruim 300 aanmeldingen zijn) kan vragen stellen aan het panel en zich mengen in de discussie. Degenen die zich hebben ingeschreven ontvangen vandaag of morgen de URL en een inlogcode om te kunnen deelnemen.

Om inzicht te krijgen in waar we nu staan op het gebied van Webanalytics, hebben we een 3-tal vragen online gezet waarin wordt gevraagd welk pakket je gebruikt, of je daarover tevreden bent en wat je belangrijkste uitdagingen zijn. Als je wilt meedoen dan kun je de vragen anoniem online beantwoorden. We zullen de resultaten morgen (of op een later moment) publiceren via Emerce en Marketingfacts.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Er is overigens nog één plek beschikbaar voor de cursus webanalytics van a.s. vrijdag!

  geplaatst op
 • Ik had de hele dag training, maar ben erg benieuwd naar de resultaten van het webseminar.

  geplaatst op
 • Ik kwam wat later binnen en heb het laatste deel gezien. Was best leuk. Ook opvallend dat het technisch allemaal vlekkeloos werkt....

  Ik begreep dat er 270 mensen naar gekeken hebben althans, ingelogd waren neem ik aan. Wij zaten met z'n drieen te kijken....

  geplaatst op
 • Ging eigenlijk best aardig alhoewel ik moet zeggen dat links een laptop waar de vragen binnenstromen en reachts de panelleden waarmee een discussie moet worden gevoerd is niet echt een ideale setting. Voor de volgende keer moeten ze daar toch zeker wat aan doen.

  Ik ben benieuwd of het inhoudelijk ook een beetje is overgekomen. ALs het goed is komt de video ook nog online te staan voor de mensen die het gemist hebben!

  Jammer dat er maar zo weinig mensen nog de poll hebben ingevuld. Gistermiddag waren er nog geen 30 reacties. Een eerste voorzichtige conclusie is wel dat 50% op dit moment gebruik maakt van Google Analytics (en daar ook tevreden over zijn).

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.