KLM komt met cadeaubon 2.0

KLM komt met cadeaubon 2.0

KLM Gift Card

Met de cadeaumaand in het vooruitzicht introduceert KLM de “KLM Gift Card”. Een cadeaubon (of eigenlijk cadeau creditcard) die je kunt inwisselen bij het kopen van vliegtickets. Voor 2 euro extra kan je er een persoonlijke cadeau card van maken met een zelfgekozen foto en tekst. Dit kon overigens ook al bij het maken van een eigen bagage label. Dus dit is een mooi vervolg hierop.

In plaats van de ouderwetse papieren boekenbon of VVV-bon speelt de KLM hier handig op in. En onlangs meldde Deloitte dat een reis als cadeau bovenaan de verlanglijst staat van vrouwen. Maar het onderzoek meldde ook dat mannen niet echt van plan zijn om ze die ook te geven. Of sterker, ze weten niet dat hun echtgenote een vakantie als cadeau wil.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Knap dat zo'n korte tekst toch warrig op mij overkomt...

  geplaatst op
 • Martin was vandaag niet helemaal in vorm geloof ik ;-)

  geplaatst op
 • Leuk initiatief. Een andere website/bedrijf die ook op de trend van digitale cadeaubonnen inspeelt is http://www.yourgift.nl. Vooral in Amerika schijnt dit een succes te zijn. Dus in plaats van cadeaubonnen die je weer vergeet :-) krijg je nu een digitale versie ervan.

  geplaatst op
 • Heeft KLM deze bonneactie ook in haar bestelprogramma doorgevoerd? Twee jaar geleden kreeg ik een papeiren bon van 25 euro ivm een bagageclaim. Maar als ik elektronisch boek, kan ik nergens aangeven dat ik een bon heb van 25 euro. Kortom, ik kan hem nooit gebruiken. handig voor de KLM, maar jaamer voormij.

  geplaatst op
 • @ Jak. In de veel gestelde vragen staat " Om uw ticket te betalen vult u op de betalingspagina het KLM Gift Card-nummer in. Deze vindt u op de achterkant van de kaart. " Dus het is geintegreerd in het proces. En wat je papieren bon betreft misschien wil de KLM hem wel voor je inwisselen maar daar ga ik niet over maar als ik jou was zou ik de het KLM Service Center op telefoonnummer 0900 2635556 kost je wel weer € 0,10 p.m. Dus ik hoop voor je dat het lukt.

  @ Suze. Inderdaad een interessant initiatief ik zag dat Molblog: http://www.molblog.nl/topofflop/2898/fromfeed hier ook een post over had geschreven. In Amerika is de papieren cadeaubon binnen 2 jaar grotendeels vervangen door de digitale versie ervan.

  geplaatst op
 • Er bestaan meerdere digitale kadobonnen overigens; kijk eens op tpack.nl bijvoorbeeld voor binnenlandse trips. Het blijft toch nog steeds leuker om echt een kadootje te krijgen? Voor de mannen blijkbaar ook beter; goedkoper dan een vliegreisje in elk geval...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.