Internetadresboek met PIDY

Internetadresboek met PIDY
,
@Polledemaagt

Het Internet Adresboek leverde al het nodige voer tot discussie op. Vandaag ontving ik van de dienst een mail over de lancering van de PIDY, een soort van widget voor op je blog om al je adresinformatie uit je internetadresboek op je blog te tonen.

Of zoals ze zelf zeggen: “De Pidy is een nieuwe tool van Het Internet Adresboek. Hiermee is het mogelijk om je online identiteiten (zoals je Hyves, MySpace etc.) te beheren en te tonen op al je online profielen.” Een voorbeeld vind je op de PIDY blog.
Hartstikke leuk natuurlijk. Kek in flash, makkelijk te plaatsen, maar erg beperkt in customizing. Ik kan weliswaar aangeven welke adresinformatie ik wil tonen, maar ik kan geen kleurtje kiezen, vormpje kiezen of andere trucs uithalen om het geheel beter bij mijn blog te laten passen. En dat is toch wat ik wil. Verder vind ik de functionaliteit nog erg beperkt. MyBlogLog pakt dat wat beter aan. Wellicht een idee wat van die functionaliteiten te integreren in het Internet Adresboek?


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Ik kan nog steeds geen enkel ander adres dan mijn e-mailadres toevoegen aan mijn internet adresboek. Bij alle andere krijg ik nog steeds foutmeldingen. Enig idee wat ik fout doe? Leuke functionaliteit, maar met het fancy design ziet het er op een professionele site wel wat onprofessioneel of zelfs knullig uit.

  geplaatst op
 • Raar, geen idee waar het probleem zit. Vlgs mij zijn er meer MFers die een volledig profiel hebben. Misschien zit er een Nijmegen-slot op de site :P

  Ben het met je eens wat betreft design: wil ook meer kunnen customizen om het geheel wat natuurlijker te blenden. Hopen dat er naar ons geluisterd wordt.

  geplaatst op
 • Vreemd dat je je niet kunt aanmelden op Het Internet Adresboek Arjan, er zit wel een validatie op de adressen die je toevoegd. Wanneer je het goede adres invult zou er geen probleem moeten zijn. De huidige versie van de Pidy is eigenlijk nog een Beta versie. We werken aan een customizable versie Polle waarbij je de kleur en vorm zelf kunt bepalen :)
  We zijn ook bezig met de integratie van Flickr afbeeldingen etc. We wilden eerst afwachten of we positieve reactie zouden krijgen, dat is zeker het geval nu gaan we verder ontwikkelen.

  geplaatst op
 • @ Wout: Geen idee hoe het kan, maar wat ik ook probeer, iedere keer als ik gegevens in heb gevoerd en op toevoegen klik kom ik op een blanco pagina. En dat is al vanaf het begin.

  geplaatst op
 • @Wout: heel goed! Ben erg benieuwd. Houd ons op de hoogte.

  geplaatst op
 • @Polle: Een kleine update, je kunt nu de volgorde van je adressen aanpassen. Werkt handig via drag & drop.

  geplaatst op
 • Super, thanx!
  Heb het inmiddels wel van mijn persoonlijke blog gehaald omdat ik het design vooralsnog te storend vind in mijn ley. Als ik de vormgeving zelf kan aanpassen plaats ik hem zeker terug.

  geplaatst op
 • Dan zullen we extra snel met een nieuwe versie komen, misschien kun je je wensen toelichten onder het genot van een biertje ergens in Tilburg, daar woon ik ook. ;)

  geplaatst op
 • LOL, doen we dat. Check je mail :)
  Ik begin er steeds meer van overtuigd te raken dat Brabant toch echt het middelpunt van het internet is :P

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.