• Mobile
    wordt gesponsord door

De toekomst van mobiel volgens Nokia

De toekomst van mobiel volgens Nokia
Eén van de betere boeken die ik de afgelopen jaren heb gelezen is 'Communities Dominate Brands' van Tomi T. Ahonen en Alan Moore. Beide auteurs waren afgelopen week te gast in Amsterdam om te spreken tijdens het Nokia World 2006 (voorheen Nokia Mobility Conference). Een congres over de toekomst van mobiel met een indrukwekkende agenda en lijst met sprekers.

Voor wie het congres heeft moeten missen is er online nog een webcast en eventblog te bekijken. Via communities-dominate.blogs kon ik de individuele webcasts van de keynote sprekers achterhalen: Is er toevallig iemand aanwezig geweest bij dit congres in de RAI?


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Kijk ook eens op http://www.extendlimits.nl waar ik twee animaties vanaf Youtube heb gepubliceerd waarin Nokia een beeld geeft van hun visie op mobiel in de toekomst.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.