Alain Heureux voorzitter IAB Europe

21 november 2006, 22:01

Marco Küchler meldt op zijn weblog dat vanaf januari 2007 Alain Heureux, voorzitter van het IAB België, de functie van voorzitter van het IAB Europa zal uitoefenen. Hij wordt daarbij ondersteund door Thomas Duhr (IAB Duitsland), Constantin Karamas (IAB Griekenland), Laurence Bour (IAB Verenigd Koninkrijk) en Zoran Savin (IAB Slovenië). De keuze viel op Alain Heureux dankzij de zeer positieve evolutie van het IAB België onder zijn leiding.

“Mijn eerste missie is om met de 16 verenigingen een algemeen actieplan voor 2007-2010 op te maken voor het IAB Europa” verklaart Alain Heureux. “Het IAB Europa is een uitzonderlijk tool voor de ontwikkeling van de digitale en interactieve marketing. Men moet het een duidelijke missie aanmeten, met precieze doelstellingen, alsook een middellange en lange termijn visie. Dankzij de steun van de vice-presidenten en met de hulp van het permanente team van het IAB Europa, gebaseerd in Londen, zullen wij ons aan deze taak wijden.” België staat eveneens in voor het organiseren van het eerste IAB Europa congres dat plaatsvindt op 4-5-6 juni 2007 in Brussel.

In Nederland heeft Igor Beuker eerder dit jaar aangegeven dat hij IAB Nederland zal verlaten en de voorzittershamer per 1 januari 2007 zal overdragen aan een nieuwe, nog te benoemen voorzitter.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  J-P De Clerck

  Nou, nou, jij leest mij net wanneer ik jou lees. It’s a small world between Arnhem and Brussels 😉


  21 november 2006 om 22:32
  media

  Haha, en dat op de late avond 😉 Spreek je snel!


  21 november 2006 om 22:34
  J-P De Clerck

  Avond? Dag? Nacht? The audience has to be served 😉 Talk soon.


  21 november 2006 om 22:39

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!