Presentaties Marketing Information Event 2006

20 november 2006, 08:47

Peter Wiegman laat ons weten dat een groot deel van de presentaties van het afgelopen week georganiseerde Marketing Information Event 2006 nu online staan op MOAweb. Netjes op onderwerp gesorteerd zodat we snel de presentaties over bloggen en nieuwe media kunnen scannen. Zelf was ik er dit jaar niet bij maar Polle de Maagt (Blogads) en Evert Weber (BlogResearch) waren er wel namens de iniatieven waarbij ik betrokken ben.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  jeroenmirck

  Leuk evenement, maar met zijn 90 workshops is het ondoenlijk om er een integraal verslag van te doen. Dan is het online plaatsen van de spreekbeurten een goed alternatief.


  20 november 2006 om 10:11
  Michael

  Hallo, is dat nu waar we de journalistiek voor (nodig) hebben, Marco en Jeroen? Eerst samenvattingen van het belangrijkste dat is gezegd, graag, dan zoek ik op basis daarvan wel naar de juiste presentaties… Sorry, dit vroeg om een beetje provoceren.


  20 november 2006 om 10:25
  media

  Michael, absoluut! Wie heeft gezegd dat we geen journalistiek meer nodig hebben? Maar soms is een verwijzing prima!


  20 november 2006 om 13:42
  loket

  Niet mee eens Michael. Niet alles hoeft per definitie journalistiek verantwoord te zijn. Zo’n tip naar een pagina vol met downloads is gewoon heel waardevol.


  20 november 2006 om 17:33
  John de Vroede

  Ontzettend handig! Volgens mij is er een verschil tussen gewoon informatie beschikbaar stellen en een redactioneel stuk met een mening publiceren.

  groet,

  John


  20 november 2006 om 17:58

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!