Shumi en Shell doen het viraal

Shumi en Shell doen het viraal

Shumi en Shell doen het viraalCoureur Michael Schumacher mag dan het internationale racecircuit hebben verlaten, hij blijft vrolijk in de schijnwerpers staan. Samen met Shell gaat hij het virale pad op. Wat gaat Schumacher doen? Drie mogelijkheden...

Een interessante zet van een merk wat doorgaans niet heel veel op het virale pad doet. Ik kan me tenminste niets echt online-erigs van Shell herinneren. Ook de andere benzine-maatschappijen laten niet vaak van zich horen online. Hoe komt dat? Onwil? Onmacht? Regelgeving?

Op Youtube zijn de video’s al tienduizenden keren gezien en zijn de reacties over het algemeen erg positief. Nu is het natuurlijk wachten op Jos Verstappen of andere coureurs die hun talenten op video tentoonspreiden.


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • @frank: De viral is best aardig, maar ik vond het wel erg simpel. Desalniettemin leuk voor de tankende deel van de bevolking, die werd overvallen door de real man himself. Zou leuker zijn geweest als er iets meer orginaliteit in was gestopt. Vond het overall dan ook een beetje tegenvallen van een merk als Shell.

  geplaatst op
 • Iemand Ralph Inbar gezien?

  Het is idd niet echt spannend.

  geplaatst op
 • Ik vond het juist zeer origineel. En ook zeker heel grappig.
  Weet zeker dat dit een hoop bekeken gaat worden in de komende tijd.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.