Woekerprijzen voor kleding van Viktor & Rolf op eBay

10 november 2006, 10:45

Het zal niemand zijn ontgaan dat de Viktor & Rolf-collectie gisteren voor hysterische taferelen heeft gezorgd bij diverse vestigingen van H&M. Niet alleen in Nederlandse steden, maar ook in tal van Europese steden kwamen modefreaks massaal naar de winkels om een kledingstuk van het duo te bemachtigen.

Amper een dag nadat H&M de designercollectie van Viktor & Rolf in de winkelrekken heeft gehangen, bieden snelle jongens (en meisjes) de kleding al aan op eBay en Marktplaats. Vele kledingstukken uit de collectie waren meteen uitverkocht. Die kleding worden nu, tegen woekerprijzen verkocht op bijvoorbeeld eBay Belgie en eBay Nederland. Zo vind je er bijvoorbeeld een damesjurk van Viktor & Rolf terug voor 149 euro die gisteren in H&M nog 79,90 euro kostte.

Lucratieve business, geen wonder dat steeds meer mensen in de online handel gaan! 😉

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

    Michel

    En de grap is dat ik hoorde dat je de kleren binnenkort ook nog online kunt kopen? Elkaars haren uittrekken en proberen kleren voor woekerprijzen te verkopen, terwijl ze straks dus nog gewoon te koop zijn.


    10 november 2006 om 12:20

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!